Nordicom A/S - rådgivningsaftale med NPV Management ApS vedr. 4 ejendomme


København, 2011-07-04 16:16 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --
 

Nordicom A/S har i dag indgået en rådgivningsaftale med NPV Management ApS om videre udvikling og salgsmodning af fire af selskabets store ejendomsudviklingsprojekter i København, Herlev og Silkeborg.

Ejendommene ”Enghave Brygge” og ”Ved Stigbordene/Sluseholmen” i København repræsenterer hovedparten af koncernens udviklingsaktiver målt i værdi. Disse projekter forventes at rumme tilsammen over 100.000 etagem2 boliger, mens Herlev Hovedgade 17 (”DISA grunden”) og Kejlstrupvej 84-88 i Silkeborg (”Trevira grunden”)  begge forventes overvejende at blive udviklet med henblik på erhvervsmæssig anvendelse som hidtil.

Formålet med aftalen er i en periode at tilføre Nordicom ekstra ressourcer med henblik på værdioptimering og klargøring af disse ejendomme til salg. Nordicom har ikke selv de nødvendige ressourcer til gennemførelse af dette arbejde inden for de tidsmæssige rammer, som bestyrelsen betragter som optimale.

Aftalen med NPV Management ApS er en rådgiveraftale på almindelige markedsvilkår, hvor der honoreres på timebasis.

NPV Management ApS driver rådgivningsvirksomhed inden for bl.a. ejendomsudvikling og er kontrolleret af Jens Schaumanns familie. Jens Schaumann er direktør i NPV Management ApS. Jens Schaumann er tillige direktør i Investeringsselskabet Bøg ApS, som ejer 25,5 % af aktierne i Nordicom A/S.

 

Allan Andersen
Bestyrelsesformand 
Ole Steensbro
Adm. direktør
 
Nordicom A/S
www.nordicom.dk
 

 

         For yderligere oplysninger kontakt:
         Adm. direktør Ole Steensbro
         Direkte telefon: 40 80 80 32