Seamless levererar lösningar till MTN i Syrien och LIberia


Stockholm, 2011-07-05 07:55 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Seamless – handlat på Nasdaq OMX First North – har under andra kvartalet levererat lösningar till MTN i både Syrien och Liberia, med ett sammanslaget värde av 6,2 miljoner kronor. I båda fallen gäller det Seamless produkt för att fylla på kontantkort.

 

– Seamless system är extremt viktiga för att hålla upp mobilkommunikationer i de länder i Mellanöstern och Nordafrika som genomgår stora omvälvningar. Vi har under året sett att oroligheterna i regionen kortsiktigt kommit att påverka försäljningen, så att vi redan under andra kvartalet levererar lösningar till Liberia och Syrien är mycket positivt, säger Peter Fredell, VD och koncernchef Seamless.

 

Ordern som levereras till MTN Liberia är värd ca 2,6 miljoner, och ordern till MTN Syrien är värd ca 3,6 miljoner.

 

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Fredell, VD och koncernchef, tel 08-564 878 24, peter.fredell@seamless.se

 

Om Seamless

Seamless är specialiserat på lösningar för betalsystem för mobiltelefoner såsom överföring av pengar mellan mobiler (Mobile Money) och kontantkortsladdning. Seamless har system för elektroniskkontantkortsladdning och M-handel hos mer än 40 operatörer i 22 länder på tre kontinenter. Seamless startades 2001 och handlas på Nasdaq OMX First North. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och kontor i Mumbai, Indien.

 

 

Certified Advisor: Evli Bank Plc Stockholm, telefon 08 407 80 00


Attachments