Baltika aktsiate ja märkimiseesõiguste noteerimine

NASDAQ OMX Tallinna Börsi juhatus (edaspidi: Juhatus) vaatas läbi AS-i Baltika poolt Juhatusele esitatud taotluse ja lisamaterjalid AS-i Baltika aktsiate avaliku pakkumise käigus täiendavalt emiteeritava 4 300 000 aktsia ja nende aktsiate märkimise eesõiguste noteerimiseks NASDAQ OMX Tallinna börsi põhinimekirjas. Juhatus otsustas 18. juulil 2011. a.:

1.       Rahuldada AS-i Baltika taotluse ja

1.1.    noteerida kuni 4 300 000 AS-i Baltika poolt emiteeritavat lihtaktsiat tingimuslikult Börsi põhinimekirjas tingimusel, et

-        on läbi viidud AS-i Baltika aktsiate emissioon ja on toimunud pakkumine vastavalt prospektis kirjeldatud tingimustele ning pakkumistulemused on avalikustatud;
-        pakutavad aktsiad on kantud investorite väärtpaberikontodele Eesti Väärtpaberite Keskregistris;
-        aktsiakapitali suurendamine on kantud äriregistrisse*;
-        AS Baltika on pärast ülalnimetatud tingimuste täitmist esitanud Börsile aruande tingimuste täitmise kohta.

* Kuni aktsiakapitali suurendamise registreerimiseni Äriregistris ning uute aktsiate ümberregistreerimiseni Eesti väärtpaberite keskregistris tähistatakse uued aktsiad kauplemissüsteemis senistest aktsiatest erineva tähistusega.

1.2.    Noteerida 31 494 850 Emitendi aktsiate märkimise eesõigust Börsi põhinimekirjas perioodil 19-28.07.2011.a. (k.a).

2.       Punktis 1.1 loetletud tingimuste täitmisel on AS-i Baltika punktis 1.1. nimetatud aktsiate esimeseks noteerimispäevaks järgmine börsipäev arvates tingimusliku noteerimisotsuse punktis 1.1. tingimuste täitmisest.

AS-i Baltika märkimisõiguste andmed NASDAQ OMX Tallinna börsi kauplemissüsteemis:

Emitendi täisnimi - AS Baltika
Emitendi lühinimi - BLT
Instrumendi ja tellimusraamatu lühinimi - BLTST
Tellimusraamatu kood - 83486
Nimekiri - Põhinimekiri
Noteeritud õiguste arv - 31 494 850
ISIN: EE3700105317
GICS klassifikaator - 25203010 (Apparel, Accessories & Luxury Goods)

NASDAQ OMX Tallinn
         Turuteenused