Flügger A/S - Indkaldelse til ordinær generalforsamling

Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Flügger A/S mandag den 22. august 2011 - kl. 10.00 på selskabets adresse: Islevdalvej 151, 2610 Rødovre


Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling i Flügger A/S mandag den 22. august 2011 kl. 10.00 på selskabets adresse: Islevdalvej 151, 2610 Rød­ovre – med følgende dagsorden:

1. Fremlæggelse af årsrapporten vedrørende det forløbne regnskabsår.

2. Generalforsamlingens godkendelse af årsrapporten.

3. Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af underskud i henhold til den godkendte års­rapport. Bestyrelsen foreslår et udbytte på 15 kr. pr. 20 kr. aktie.

4. Valg af medlemmer til bestyrelsen.

Der foreslås genvalg af:
Peter Aru
Morten Boysen
Anja Schnack Jørgensen

Der foreslås nyvalg af:
Stine Bosse

5. Valg af revisor.
Der foreslås valg af revisionsfirmaet PricewaterhouseCoopers.

6. Eventuelle forslag fra bestyrelse eller aktionærer.
Bestyrelsen anmoder om bemyndigelse til i perioden indtil næste ordinære generalforsamling at lade selskabet erhverve egne aktier til den på erhvervelsestidspunktet gældende noteringskurs, med afvigelse på op til 10 %, således at beholdningen af egne aktier i alt udgør op til 10 % af aktie­kapitalen.

Selskabets aktiekapital udgør kr. 60.000.000. Heraf er kr. 11.812.500 A-aktiekapital og kr. 48.187.500 B-aktiekapital. Aktiekapitalen er for­delt på aktier à 20 kr. Hvert A-aktiebeløb på kr. 20 giver 10 stem­mer på general­forsamlingen, og hvert B-ak­tie­beløb på kr. 20 giver 1 stemme på gene­ralfor­sam­lingen.

Vi håber, De har lyst til at deltage i generalforsamlingen. Vi anbefaler, at tilmelding og rekvirering af adgangskort og stemmeseddel foretages via aktionærportalen på vores hjemmeside: www.flugger.com, hvor man også kan finde alle dokumenter vedrørende generalforsamlingen.

Alternativt kan De udfylde og returnere tilmeldingsblanketten senest 18. august 2011.

Depotnummer og personlig kode er angivet øverst på tilmeldingsblanketten. Hvis De tidligere har benyttet aktionær­portalen og har ændret koden, vil koden ikke fremgå.

En aktionærs ret til at deltage i og afgive stemmer på generalforsamlingen fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen, som ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse. Del­tagelse i generalforsamlingen forudsætter tillige, at aktionæren har anmodet om adgangskort til den pågældende generalforsamling senest 3 dage forud for afholdelsen. Adgangskort udstedes til den, der ifølge ejerbogen er noteret som aktionær på registreringsdatoen, eller som selskabet pr. registreringsdatoen har modtaget behørig meddelelse fra med henblik på indførsel i ejerbogen.

Aktionærerne kan i stedet for at afgive deres stemme på selve generalforsamling vælge at afgive brevstemme. Aktionærer, der vælger at stemme pr. brev, skal sende deres brevstemme til selskabet, således at denne er selskabet i hænde senest 3 dage før generalforsamlingens afholdelse. En brevstemme, som er modtaget af selskabet, kan ikke tilbagekaldes.

Med venlig hilsen
Flügger A/S
Bestyrelsen


Attachments