BoConcept Holding A/S indkalder til generalforsamling den 31. august


Herning, 2011-08-08 08:01 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Der indkaldes herved til ordinær generalforsamling

onsdag den 31. august 2011 – kl. 16.00

 på selskabets kontor – Mørupvej 16, 7400 Herning (Base Camp).

Dagsorden:

  1. Valg af dirigent
  2. Ledelsesberetning
  3. Fremlæggelse af årsrapport
  4. Godkendelse af årsrapport, herunder beslutning om decharge for direktion og bestyrelse samt beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport

        Bestyrelsen foreslår, at der udbetales 2 kr. pr. aktie á nom. 10 kr. i udbytte for regnskabsåret 2010/11.

  1. Valg af medlemmer til bestyrelsen

        Efter vedtægterne afgår de på generalforsamlingen valgte bestyrelsesmedlemmer hvert år.

        Christian Majgaard ønsker ikke genvalg.

        Bestyrelsen foreslår genvalg af Ebbe Pelle Jacobsen og Rolf Eriksen.

 Ligeledes foreslår bestyrelsen valg af Morten Windfeldt Jensen til bestyrelsen.Morten Windfeldt Jensen, født 1962, uddannet cand. polit. og har en baggrund som vice CEO hos DSV Miljø A/S 2009-2011, direktør for 3i Nordic Denmark 2006-2009 samt direktør for Carnegie Investment Banking 1998-2006.

  1. Valg af revisor

         Bestyrelsen foreslår genvalg af PricewaterhouseCoopers, statsautoriseret revisionsaktieselskab.

  1. Forslag fra bestyrelsen:

Bemyndigelse til bestyrelsen til i tiden indtil den ordinære generalforsamling i 2016 at opkøbe indtil 10% af selskabets aktiekapital under henvisning til selskabslovens §198. Vederlaget må ikke afvige med mere end 10% fra den på erhvervelsestidspunktet gældende børskurs.        

  1. Evt.

Indkaldelsen, dagsorden, selskabets årsrapport 2010/11 med koncernregnskab, de fuldstændige forslag og angivelse af det samlede antal kapitalandele og stemmerettigheder, herunder det samlede antal for hver kapitalklasse, samt formularer, der skal anvendes ved brevafstemning pr. brev eller fuldmagt, henligger fra og med den 8. august 2011 til eftersyn for kapitalejerne på selskabets kontor i Herning samt på www.boconcept.com.

 Aktiekapital, stemmeret og kontoførende pengeinstitut

Selskabets aktiekapital er kr. 28.621.190 fordelt i kapitalandele á kr. 10,00 og multipla heraf. Af selskabskapitalen er kr. 2.400.000 A-kapitalandele og kr. 26.221.190 B-kapitalandele. A-kapitalandelene har 10 stemmer for hver A-kapitalandel på kr. 10 og B-kapitalandelene har 1 stemme for hver B-kapitalandel på kr. 10.

 Enhver kapitalejer er berettiget til at deltage i en generalforsamling, når kapitalejeren senest 3 dage før dennes afholdelse har løst adgangskort dertil på selskabets kontor eller på et andet i indkaldelsen angivet sted mod forevisning af sine kapitalandele, under henvisning til stedfunden navnenotering eller ved anden dokumentation for sin kapitalandelsbesiddelse.

 Kapitalejere kan udøve deres stemmeret på selskabets generalforsamling, hvis der er sket notering i selskabets ejerbog senest 3 dage før afholdelsen af generalforsamlingen.

Stemmeretten kan endvidere udøves i henhold til skriftlig fuldmagt eller pr. brev, og der skal anvendes en bestemt formular. Formularerne udsendes sammen med indkaldelsen til generalforsamlingen. Udøves stemmeretten pr. brev, skal brevstemmen være i hænde hos BoConcept Holding A/S senest 3 dage, før generalforsamlingen finder sted.

 Kapitalejerne udøver deres finansielle rettigheder gennem egen depotbank.

 

BoConcept Holding A/S

 

Ebbe Pelle Jacobsen

Bestyrelsesformand

 

 

         For yderligere oplysninger kontakt venligst adm. koncerndirektør Viggo Mølholm eller koncerndirektør Hans Barslund på tlf. 70 13 13 66


Attachments