Seamless får genombrottsorder i Latinamerika

- Brasiliansk operatör köper system för påfyllning av kontantkort


Stockholm, 2011-08-09 08:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Seamless – handlat på First North – har fått sin första betydande order från en mobiloperatör i Latinamerika. Det är en operatör i Brasilien som investerar motsvarande drygt 2 Mkr i Seamless lösning för påfyllning av kontantkort.

 

Seamless lösning för påfyllnad av kontantkort, ERS 360°, har skördat stora framgångar och är i dag världens tredje största. Inte minst på den afrikanska kontinenten där det stora flertalet mobilanvändare använder kontantkort har Seamless lösning slagit stort.

 

– Vi ser möjligheter att Seamless i Latinamerika kan bli lika stora som vi är i Afrika. Vår lösning är marknadens kanske driftssäkraste, något som allt fler börjar upptäcka och därför investerar i vårt system, säger Peter Fredell, koncernchef för Seamless. 

 

Seamless system hanterar för närvarande månatligen cirka 170 miljoner transaktioner i 23 länder.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Peter Fredell, koncernchef Seamless, tel 08-564 878 24, epost peter.fredell@seamless.se

    

Om Seamless

Seamless är specialiserat på lösningar förbetalsystem för mobiltelefoner såsom överföring av pengar mellan mobiler(Mobile Money) och kontantkortsladdning. Seamless har system för elektroniskkontantkortsladdning och M-handel hos mer än 40 operatörer i 23 länder på tre kontinenter. Seamless startades 2001 och handlas på Nasdaq OMX First North. Företaget har sitt huvudkontor i Stockholm och kontor i Mumbai, Indien.

 

Certified Advisor: Evli Bank Plc Stockholm, telefon 08 407 80 00


Attachments