Dato for udsendelse af delårsrapport for 1. halvår 2011 og telefonkonference


København, 2011-08-10 10:59 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Investornyheder

Nr. 11/2011

 

 

 

Dato for udsendelse af delårsrapport for 1. halvår 2011 og telefonkonference

 

 

København, 10. august 2011 – Zealand Pharma vil offentliggøre sin delårsrapport for 1. halvår 2011 torsdag, den 18. august omkring middagstid.

Telefonkonference – Torsdag, 18. august kl. 13.00 dansk tid

Efter udsendelse af delårsrapporten vil Zealand Pharma holde en telefonkonference samme dag kl. 13. David Solomon, adm. direktør, Mats Blom, finansdirektør og Hanne Leth Hillman, Vice President for IR and Corporate Communication vil deltage i konferencen, hvor rapporten vil blive præsenteret og være efterfulgt af muligheden for at stille spørgsmål.

Telefonkonferencen afholdes på engelsk og adgang opnås via følgende nummer:

Danmark: +45 32 72 76 25

Adgangskode: 8976 2445

En tilhørende slide-præsentation vil kunne hentes fra investor-delen af selskabets hjemmeside (ir.zealandpharma.com) forud for telefonkonferencen. Efterfølgende vil et replay være tilgængeligt ligeledes på hjemmesiden. 

 

# # #

 

For yderligere information, kontakt venligst: 

Hanne Leth Hillman, Vice President for Investor Relations & Corporate Communication

Mobile: +45 5060 3689, hlh@zealandpharma.com

 

 

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S er et børsnoteret (NASDAQ OMX: ZEAL.CO) biofarmaceutisk selskab med hovedsæde i København og en moden og voksende pipeline af nye peptidbaserede lægemidler. Selskabets førende lægemiddelkandidat, er Lyxumia® (lixisenatide), en GLP-1 agonist til én gang daglig dosering, licenseret til Sanofi, der har Lyxumia® i afsluttende fase III-udvikling til behandling af type 2-diabetes. Zealand Pharma har også et samarbejde med Boehringer Ingelheim, omfattende dobbeltvirkende glukagon/GLP-1 agonister, herunder ZP2929 til behandling af diabetes og fedme, og en licensaftale med Helsinn Healthcare omfattende et GLP-2 lægemiddel, der er i klinisk udvikling til behandling af kemoterapi- og radioterapi-induceret diarré.

Zealand Pharma specialiserer sig inden for identificering, optimering og udvikling af nye peptidbaserede lægemidler med en attraktiv behandlingsprofil, og alle Zealand Pharmas produktkandidater er skabt gennem selskabets egne forskningsaktiviteter. Zealand Pharmas produkter retter sig mod sygdomsområder, hvor den eksisterende behandling ikke i tilstrækkelig grad opfylder patienternes behov, og hvor der er et stort potentiale for peptidbaserede lægemidler.

For yderligere information, besøg venligst www.zealandpharma.com.

 


Attachments