Frigivelse af beslaglagte Minerva Messina-aktier



Herlev, den 12. august 2011


Selskabsmeddelelse nr. 30/2011


Frigivelse af beslaglagte Minerva Messina-aktier


Greentech Energy Systems A/S har i dag modtaget meddelelse fra retten i Trapani om, at de af de italienske myndigheder beslaglagte 15 % af selskabskapitalen i Minerva Messina er blevet frigivet.

Beslaglæggelsen af 15 % af selskabskapitalen i Minerva Messina skete i september 2010 som følge af de italienske myndigheders undersøgelse af den lokale udviklers forhold.

Greentech Energy Systems A/S har anset beslaglæggelsen for en klar proceduremæssig fejl og har siden beslaglæggelsen arbejdet målrettet og konstruktivt i forhold til de italienske myndigheder for at sikre en frigivelse af aktierne.

Beslaglæggelsen af 15 % af aktierne i Minerva Messina har ikke haft indflydelse på driften eller finansieringen af Minerva Messina-projektet og har ikke haft økonomisk betydning.

Peter Høstgaard-Jensen, bestyrelsesformand for Greentech, siger i en kommentar:
“Greentech er meget tilfreds med, at der endelig er kommet den forventede afklaring på beslaglæggelsen af aktierne i Minerva Messina. Beslaglæggelsen har ikke haft driftsmæssig betydning for Selskabet, men har været et forstyrrende element for Selskabets image og omdømme. Frigivelsen af aktierne er endnu et bevis for den stærke italienske organisation, som er indtrådt i Greentech over de seneste 12 måneder.”   


Med venlig hilsen


Bestyrelsen

 

For yderligere information:
Adm. direktør Sigieri Diaz della Vittoria Pallavicini, tlf. :+45 33 36 42 02
Bestyrelsesformand Peter Høstgaard-Jensen, tlf.: +45 40 10 88 71