Exiqon indgår aftale med det første Center of Excellence i Nordamerika - Oncogenomics Core Facility (OCF) på Sylvester Comprehensive Cancer Center på University of Miami Miller School of Medicine


Exiqon A/S (NASDAQ OMX: EXQ), en førende leverandør af højt specialiserede produkter til genanalyse, offentliggjorde i dag, at selskabet har indgået aftale med endnu et ”Center of Excellence” som en del af sit nye partnerskabsprogram. ”Center of Excellence” partnerskabsprogrammet er etableret for at imødekomme en stigende efterspørgsel på selskabets LNA™ (Locked Nucleic Acid) produkter og services til microRNA profilering.

Oncogenomics Core Facility (OCF) på Sylvester Comprehensive Cancer Center på University of Miami Miller School of Medicine vil på grundlag af aftalen kunne tilbyde real-time PCR services baseret på Exiqons miRCURY LNA™ Universal RT microRNA PCR produktlinie.

Profilering af microRNA baseret på Exiqons LNA™ teknologi giver håb om udviklingen af nye diagnostiske produkter til identifikation af sygdomstilstande uden brug af biopsi eller lignende invasive metoder. Ved brug af LNA™ teknologien kan nemlig de PCR primere, som anvendes til diagnosticering gøres tilstrækkeligt følsomme til at kunne profilere microRNA, hvor der kun er meget små mængder til stede som f.eks. i blod og urin.

“Oncogenomics Core Facility har i de seneste måneder haft stor succes med at anvende Exiqons LNA™ qPCR platform og vi er stolte af at blive et Center of Excellence”, siger Toumy Guettouche, Ph.D., Core Director.

“Vi er glade for at kunne annoncere det første Center of Excellence i Nordamerika”, siger Henrik M Pfundheller, Ph.D., SVP Sales & Marketing og tilføjer: “Efterspørgslen på profilering af microRNA på baggrund af blod og urin er hastigt stigende, og vi er derfor stolte af at kunne inkludere Oncogenomics Core Facility i vores partnerskabsprogram”.

Exiqon planlægger at annoncere yderligere Centers of Excellence i de næste måneder.

Yderligere information:

Lars Kongsbak, administrerende direktør,
tlf. +45 4566 0888 (mobil: +45 4090 2101)
Henrik M. Pfundheller, Senior Vice President Sales & Marketing,
tlf. +45 4565 0420 (mobil: +45 4090 2106)

Se den fulde pressemeddelelse i vedhæftede PDF eller på www.exiqon.com/investor/portal.


Attachments