Finnair pukeutuu Roosa nauhaan rintasyöpätutkimuksen ja -neuvonnan hyväksi


Finnair osallistuu Roosa nauha -työhön rintasyöpätutkimuksen edistämiseksi sekä potilaiden ja omaisten neuvonnan kehittämiseksi. Tavoitteena on kerätä varoja Roosa nauha -rahastoon ja lisätä tietoisuutta rintasyövästä. Myös Finnairin asiakkaat voivat osallistua työhön.

– Syöpä koskettaa jollain tavalla lähes meitä jokaista. Tutkimus on tärkeää, jotta löydetään yhä parempia hoitotapoja ja toisaalta potilaita voi auttaa tarjoamalla kattavaa tietoa ja neuvoja. Me haluamme osaltamme tukea Syöpäsäätiön tärkeää työtä ja omalla toiminnallamme lisätä Roosa nauha -työn näkyvyyttä ja tietoisuutta rintasyövästä, Finnairin viestinnästä ja yhteiskuntavastuusta vastaava johtaja Arja Suominen kertoo.

– Syöpäsäätiön Roosa nauha -kampanja käynnistyy jo yhdeksännen kerran. Suomessa on rintasyövän kokeneita naisia jo 55 000. Viime vuonna tauti todettiin 4 600 naisella. Kampanja kerää varoja kotimaiseen rintasyöpätutkimukseen ja neuvontapalvelujen kehittämiseen. Olemme erittäin iloisia saatuamme Finnairin yhteistyökumppaniksi, Syöpäjärjestöjen pääsihteeri Harri Vertio kertoo.

Roosa nauha näkyy Finnairin lennoilla sekä Helsinki-Vantaan lentokentällä erityisesti lokakuussa 2011. Finnair Plus -asiakkailla on mahdollisuus osallistua Roosa nauha -projektiin esimerkiksi lahjoittamalla pisteitään tai hankkimalla lokakuussa myyntiin tulevia Finnair Plus Roosa -tuotteita.

– Finnairin henkilökunta on jo useassa tilanteessa osoittanut mahtavan asenteensa ja halunsa auttaa. Myös nyt henkilökunnastamme löytyi innokkaita osallistujia niin Roosa nauha -juoksuun kuin muuhunkin suunnitteluun ja toimintaan, Suominen kiittää.

Finnair
30.8.2011

Lisätiedot:
Finnair Media Desk p. 09 818 4020, comms(a)finnair.fi
Kuvapankki: http://gallery.finnair.com
Finnairin blogi: http://blogit.finnair.fi
Finnair Facebookissa: www.facebook.com/finnair
Finnair konsernisivut: www.finnairgroup.com
Feel Finnair http://feel.finnair.com