„Vilkyškių pieninė“ dar dvejiems metams pratęsė „Žalgirio“ rėmimo sutartį


Viena moderniausių pieno produktų gamintojų šalyje AB „Vilkyškių pieninė“ ir toliau rems Kauno „Žalgirio“ komandą. Sėkmingų dviejų metų bendradarbiavimo laikotarpį abi pusės nusprendė pakartoti – paramos sutartis su Lietuvos čempionų klubu pratęsta dar dviem sezonams. Simboliška, kad sutartis sudaryta vyrų krepšinio Europos čempionato išvakarėse.

„Šiandien Lietuvoje prasideda didžiausia kada nors vykusi krepšinio šventė. Jos metu mūsų šalies rinktinės garbę gins keturi žalgiriečiai. Džiaugiamės, kad turėjome galimybę bent kažkiek, nors ir netiesiogiai, padėti jiems gerai pasirengti. Nuoširdžiai už juos sergame ir linkime didelės sėkmės“, sakė AB „Vilkyškių pieninė“ generalinis direktorius Gintaras Bertašius. 

Jis pridūrė, kad bendradarbiavimas su stipriausia Lietuvos krepšinio komanda „Vilkyškių pieninei“ padėjo įvesti į rinką naujus pieno produktus. „Sezono metu krepšininkams filmavimo aikštelėje praleidus vos porą valandų, gimė linksmi reklaminiai klipai. Daugumai krepšininkų tai buvo debiutas tokiame – reklamos veidų – amplua“, praėjusio sezono akimirkas prisiminė G. Bertašius.

Kauno „Žalgirio“ generalinis direktorius Paulius Motiejūnas džiaugiasi, kad partnerystė su „Vilkyškių pienine“ tampa tradicine. „Ilgalaikis bendradarbiavimas padeda klubui lengviau planuoti biudžetą – tai išties vertiname. O jausdami tvirtą rėmėjų užnugarį, mielai prisidedame prie rėmėjo produkcijos populiarinimo. Juolab, kad „Vilkyškių pieninės“ produktai yra sveiki ir skanūs, jau pamėgti mūsų krepšininkų“, teigia P. Motiejūnas. Pasak jo, filmavimo metu paragavę sūrelių ir jogurtų žaidėjai pageidavo jais gardžiuotis po kiekvienos treniruotės.

Gydytojų dietologų teigimu, pieno produktuose yra daug organizmo sveikatai būtinų vitaminų ir mikroelementų, kuriems suvirškinti nereikia daug energijos, taigi organizmas nėra apkraunamas. „Vilkyškių pieninėje“ gaminami produktai neturi įmantrių priedų, kurie pakeistų įprastą, daugumos pamėgtą, natūralų pieno skonį.

„Žalgirio“ rėmėja Vilkyškių pieninė tapo 2009 metų lapkritį.

 

         Gintaras Bertašius, AB Vilkyškių pieninė generalinis direktorius,mob. tel.: +370 655 55001