SKAGEN foretager ændring i ledelsen

Adm. dir. Harald Espedal vil fremover påtage sig en todelt funktion som både administrerende direktør og investeringsdirektør for SKAGEN.


Dermed får Kristian Falnes realiseret sit ønske om at kunne hellige sig arbejdet som porteføljeforvalter i SKAGEN Global.

Kristian Falnes har været investeringsdirektør siden november 2007. Porteføljeteamet er i samme periode vokset fra 13 til 18 ansatte, og samtidig er forvaltningskapitalen øget fra 70 til knapt 100 milliarder kroner. Selskabets vækst har ført til større behov for ledelse og administrativt arbejde for investeringsdirektøren.

Adm. dir. Harald Espedal har siden marts 2010 ydet administrativ støtte til Falnes, og reorganiseringen er en naturlig udvikling og formalisering af den hidtidige ansvarsfordeling.

– Den interne reorganisering indebærer, at den daglige ledelse af porteføljeteamet og spørgsmål på tværs af fondene vil være mit ansvar, siger Espedal. Falnes kan nu endelig hellige sig sin funktion i SKAGEN Global, fordybe sig fagligt og bruge mere tid på porteføljeforvaltning i fonden.

Harald Espedal har været administrerende direktør i SKAGEN siden 2002.

For yderligere oplysninger, kontakt SKAGEN på telefon 7010 4001 eller e-mail kundeservice@skagenfondene.dk.

Med venlig hilsen
SKAGEN Fondene
Jens Elkjær og Christian Jessen

 '