Par grozījumiem "Citadele Asset Management" IPAS pārvaldībā esošā atklātā ieguldījumu fonda pamatdokumentos


„Citadele Asset Management” IPAS (turpmāk – Sabiedrība), paziņo, ka 2011.gada 24.augustā un 30.augustā valdes sēdē tika apstiprināti grozījumi Sabiedrības pārvaldībā esošā atklātā ieguldījumu fonda „Citadele Eastern European Fixed Income Funds” pamatdokumentos.

Grozījumi Sabiedrības pārvaldībā esošā atvērtā ieguldījumu fonda „Citadele Eastern European Fixed Income Funds” prospektā, saīsinātā prospektā un pārvaldes nolikumā tika veikti sakarā ar izmaiņām šī fonda apkašfonda Citadele Eastern European Balanced Fund” ieguldījumu politikā, kas paredz tā pārveidošanu par obligāciju fondu. Kā arī šī fonda prospekta, saīsinātā prospekta un pārvaldes nolikuma tekstā tika izdarīti precizējumi.

Sabiedrības pārvaldībā esošā atvērtā ieguldījumu fonda „Citadele Eastern European Fixed Income Funds” prospektā tika izdarīti grozījumi sakarā ar izmaiņām šī fonda investīciju komitejas sastāvā, koriģējot ziņas par investīciju komitejas sastāvu pēc izmaiņām.

Grozījumi Sabiedrības pārvaldībā esošo ieguldījumu fondu prospektos stājas spēkā pēc to reģistrācijas Finanšu kapitāla un tirgus komisijā, t.i. šā gada 16.septembrī.
 


Attachments