Amer Sportsin tulostiedotus ja yhtiökokous vuonna 2012 sekä muutos hiljaisessa jaksossa


Amer Sports Oyj               
PÖRSSI-ILMOITUS
20.9.2011 klo 9.00

 

Amer Sports julkistaa vuoden 2011 tilinpäätöstiedotteensa torstaina 2.2.2012. Yhtiö julkaisee myös painetun taloudellisen katsauksen vuodelta 2011, joka sisältää toimitusjohtajan katsauksen, selvityksen hallinto- ja ohjausjärjestelmistä (Corporate Governance Statement) ja tilinpäätöksen. Katsaus on ladattavissa sekä suomen- että englanninkielisenä pdf-tiedostona ja tilattavissa verkkosivuilta www.amersports.com viikolla 8.

 

Amer Sports Oyj:n yhtiökokous pidetään yhtiön pääkonttorissa Helsingissä torstaina 8.3.2012. Tiedote kokouksen päätöksistä julkistetaan yhtiökokouksen päätyttyä.

 

Vuonna 2012 osavuosikatsaukset julkistetaan seuraavasti:
- tammi-maaliskuu torstaina 26.4.
- tammi-kesäkuu torstaina 2.8.
- tammi-syyskuu torstaina 25.10.

 

MUUTOS HILJAISESSA JAKSOSSA
1.10.2011 alkaen Amer Sports aloittaa hiljaisen jakson heti raportointijakson päätyttyä. Hiljaisen jakson aikana yhtiön ylin johto tai sijoittajasuhdeyksikkö ei tapaa pääomamarkkinoiden eikä talousmedian edustajia eikä kommentoi yhtiön taloudelliseen tilanteeseen, markkinoihin tai tulevaisuuden näkymiin liittyviä asioita.

 

Jos jokin hiljaisen jakson aikainen tapahtuma vaatii välitöntä julkistamista, Amer Sports julkistaa tiedon viipymättä tiedonantovelvollisuutta koskevien säännösten mukaisesti ja voi kommentoida kyseistä tapahtumaa.

 

Hiljainen jakso alkaa raportointijakson päätyttyä ja kestää kyseisen vuosineljänneksen tuloksen julkistamiseen saakka:

  • Hiljainen jakso alkaa: 1.1., 1.4., 1.7. ja 1.10. 

  • Hiljainen jakso loppuu: kyseisen neljänneksen tuloksen julkistaminen  

 

Muutos astuu voimaan 1.10.2011. Amer Sports muuttaa sisäpiirisääntöään vastaavasti siten, että sisäpiiriläisten suljetun ikkunan sääntö tulee voimaan ja päättyy samanaikaisesti kuin hiljainen jakso. Sisäpiiriläisten kaupankäynti yhtiön arvopapereilla ei ole sallittua suljetun ikkunan aikana.

 

Aikaisemmin Amer Sports on noudattanut 21 päivän hiljaista jaksoa ennen kutakin tulosjulkaisua.

 

Lisätietoja:
Viestintä- ja sijoittajasuhdejohtaja Päivi Antola, puh. (09) 7257 8233

 

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki, keskeiset tiedotusvälineet, www.amersports.com

 

AMER SPORTS
Amer Sports (www.amersports.com) on urheilualan yhtiö, jonka kansainvälisesti tunnettuja tuotemerkkejä ovat Salomon, Wilson, Atomic, Arc'teryx, Precor, Suunto ja Mavic. Amer Sports tarjoaa teknisesti edistyksellisiä urheiluvälineitä, jalkineita ja asusteita, jotka parantavat urheilusuoritusta ja lisäävät urheilusta ja ulkoilusta saatavaa nautintoa. Yrityksen toimintaa tasapainottavat monipuolinen laji- ja tuotevalikoima sekä läsnäolo kaikilla tärkeillä markkinoilla. Amer Sportsin osakkeet on listattu NASDAQ OMX Helsingissä.


Attachments

Amer Sportsin tulostiedotus ja yhtiökokous vuonna 2012 sekä muutos