Selskabsmeddelelse nr. 9/2011


 

OMX Nordic Exchange Copenhagen A/S

21. september 2011
Side 1 af 1 
 

Stigende ordreindgang i Consulting divisionen og afholdelse af ekstraordinær generalforsamling i Erria A/S

 

Som oplyst i selskabsmeddelelse nr. 5 den 29. juli 2011 planlægger ERRIA A/S en sammenlægning af tankskibsaktiviteterne med Uni-Tankers A/S. Som et vigtigt led i denne proces, har K/S-selskaberne, der ejer skibene afgivet bemyndigelse til Erria A/S om at overføre skibene til Uni-Tankers A/S.

Erria A/S forventer, at denne sammenlægning er gennemført inden udgangen af 2011, og at kapitalgrundlaget i forbindelse hermed vil blive styrket i det fortsættende ERRIA A/S. På denne baggrund forventer ERRIA A/S nu at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i oktoberfor endelig godkendelse af en rettet aktieemission.

Erria A/S forbedrer målrettet omsætning og lønsomhed i Consulting divisionen ved at sætte makismal fokus på nye Consulting projekter primært i Sydamerika og Afrika, hvor ordreindgangen har været stigende i 3. kvartal.

Som helhed har Rederiets kemikalietankskibes indsejling også i 3. kvartal ligget over det budgetterede og Rederiet ser indikationer på, at denne positive udvikling holder sig ind i 4. kvartal 2011.

 

Kaare Vagner                            Henrik N. Andersen                   

Bestyrelsesformand                  Adm. direktør                           

                          

 

 

For yderligere information:

Adm. direktør Henrik N. Andersen

Tlf.: +45 33 36 44 00

Mobil: +45 23 32 76 91