Alle krav om myndighedsgodkendelser i forbindelse med Airbus' købstilbud på Satair er nu opfyldt


Meddelelse nr. 214
26. september 2011

I forlængelse af det den 2. august 2011 af Airbus Denmark Holding ApS (”Airbus”) fremsatte frivillige, anbefalede, offentlige købstilbud til aktionærerne og warrantindehavere i Satair (”Købstilbuddet”), er der i dag modtaget vedhæftede meddelelse fra Airbus med anmodning om offentliggørelse.

Meddelelsen vedrører udløb af venteperioden i henhold til US International Traffic in Arms Regulations (”ITAR”) som var en betingelse for gennemførelse af salget. Der udestår herefter ikke yderligere myndighedsgodkendelser, hvorfor betingelsen i Købstilbuddets pkt. 3.8 (v) er opfyldt.

Købstilbuddet udløber den 27. september 2011, klokken 20.00 (CET), medmindre der sker en forlængelse, jævnfør tilbudsdokumentet.

I bestyrelsens redegørelse af 2.august 2011 har bestyrelsen enstemmigt anbefalet aktionærerne og warrantindehavere at acceptere Købstilbuddet.

 

Yderligere oplysninger:
Bestyrelsesformand N.E. Nielsen, nen@lett.dk, +45 4243 3343
CEO John Stær, jst@satair.com, +45 4015 9286

 

Om Satair

Satair er en af verdens førende virksomheder inden for salg og distribution af reservedele til flyvedligeholdelse og tilbyder en række serviceydelser til nedbringelse af omkostninger i forsyningskæden.

Satair har sit hovedkvarter i Danmark og servicerer sine kunder og leverandører verden over gennem salgs- og lagerlokationer i Europa, Nordamerika, Mellemøsten, Asien/Pacific og Kina.

Satair har på verdensplan omkring 360 ansatte og en omsætning i 2010/11 på 403 mio. USD.                                                                                                                                            

 


Attachments