Selskabsvedtægter


Den 28. september 2011

 

Selskabsmeddelelse nr. 67/2011

DK Company A/S

La Cours Vej 6

7430 Ikast, Danmark

Telefon: 96 600 700

Fax: 96 600 710

CVR nr.: 24 43 11 18

E-mail: info@dkcompany.dk

Website: www.dkcompany.dk

 

Selskabsmeddelelse - vedtægter

Se vedhæftede vedtægter af 27. september 2011 for DK Company A/S, Cvr. nr. 24 43 11 18.

 

Med venlig hilsen

Jens Poulsen

Administrerende direktør

 

 

 

Søren Thygesen

Sagsnr.17040-0005/EMB

  

v e d t æ g t e r

dk company a/s

cvr.nr. 24 43 11 18

                                                                     Selskabets navn, hjemsted og formål

 

§ 1.

 

1.     Selskabets navn er : “DK Company A/S”.

 2.     Selskabet driver tillige virksomhed under følgende binavne: Kaffe Clothing Company A/S, Kön og Mön A/S, Kidzone A/S, Gaia & Ko A/S, K-Retail A/S, Designersmarket A/S og Occupied A/S”.

 

§ 2.

 

1.     Selskabets formål er fabrikation og handel inden for tekstilbranchen, herunder import og eksport samt al i forbindelse hermed stående virksomhed, herunder erhvervelse af kapitalandele i selskaber inden for tekstilbranchen.

 

Selskabets kapital og aktier

 

§ 3.

 

1.     Selskabskapitalens størrelse er 61.194.900 kr..

 2.      Aktierne udstedes i stykker, hver af pålydende på 0,0338 kr.

 3.     Ingen aktier har særlige rettigheder.

 4.     Aktierne lyder på navn og skal noteres på navn i selskabets ejerbog.

 5.     Aktierne er omsætningspapirer.

 6.     Der gælder ingen indskrænkninger i aktiernes omsættelighed.

 7.     Fortegnelsen over selskabets aktionærer (ejerbogen) føres på selskabets vegne af Computershare A/S, CVR.nr. 27 08 88 99.

 8.     Det årlige udbytte udbetales gennem VP Securities A/S efter de herom fastsatte regler. Krav på udbytte forældes efter den til enhver tid gældende forældelseslov.

 

Generalforsamlinger

 

§ 4.

 

1.     Selskabets generalforsamlinger afholdes i Ikast-Brande Kommune.

 2.     Den ordinære generalforsamling afholdes hvert år inden udgangen af april.

 3.     Generalforsamlinger indkaldes af bestyrelsen med mindst 3 ugers og højst 5 ugers varsel ved offentliggørelse via selskabets hjemmeside samt skriftligt til alle i ejerbogen noterede aktionærer, som har fremsat begæring herom.

4.    I indkaldelsen skal angives tid og sted for generalforsamlingen samt dagsorden, hvor det fremgår, hvilke anliggender der skal behandles på generalforsamlingen. Såfremt forslag til vedtægtsændringer skal behandles på generalforsamlingen, skal forslagets væsentligste indhold angives i indkaldelsen. Indkaldelsen til generalforsamling, hvor der skal træffes beslutning efter selskabslovens § 77 stk. 2, § 92 stk. 1 eller 5, eller § 107 stk. 1 eller 2, skal indeholde den fulde ordlyd af forslaget til vedtægtsændringer.

5.    Indkaldelsen skal endvidere mindst indeholde:

  1. En beskrivelse af aktiekapitalens størrelse og aktionærernes stemmeret,
  2. En tydelig og nøjagtig beskrivelse af de procedurer, som aktionærerne skal overholde for at kunne deltage i og afgive deres stemme på generalforsamlingen, jfr. nærmere selskabslovens § 97, stk. 2,
  3. Registreringsdatoen med en tydeliggørelse af, at kun personer, der på denne dato er aktionærer, har ret til at deltage i og stemme på generalforsamlingen,
  4. Angivelse af, hvor og hvordan den komplette uforkortede tekst til de dokumenter, der er nævnt i selskabslovens § 99, stk. 1, nr. 3 og 4, og dagsordenen kan fås, og
  5. Angivelse af den internetadresse, hvor de oplysninger, der er nævnt i selskabslovens § 99, vil blive gjort tilgængelige.

6.     Selskabet skal senest 8 uger før dagen for den påtænkte afholdelse af den ordinære generalforsamling offentliggøre datoen for den påtænkte afholdelse af generalforsamlingen samt datoen for den seneste fremsættelse af krav om optagelse af et bestemt emne på dagsordenen.

7.     Ekstraordinære generalforsamlinger afholdes i overensstemmelse med selskabslovgivningens regler herom.

8.     Senest 3 uger før generalforsamlingens afholdelse inklusiv dagen for denne afholdelse skal selskabet gøre følgende oplysninger tilgængelig for aktionærerne på selskabets hjemmeside:

  1. Indkaldelsen.
  2. Det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen.
  3. De dokumenter, der skal fremlægges på generalforsamlingen.
  4. Dagsordenen og de fuldstændige forslag.
  5. Formularer der skal anvendes ved stemmeafgivelse ved fuldmagt og ved stemmeafgivelse pr. brev.

 

§ 5.

 

1.     Dagsorden for den ordinære generalforsamling, på hvilken den reviderede årsrapport fremlægges for aktionærerne, skal omfatte:

         1) Bestyrelsens beretning.

        2) Forelæggelse af årsrapporten til godkendelse.

        3) Beslutning om anvendelse af overskud eller dækning af tab i henhold til den godkendte årsrapport.

        4) Valg af medlemmer til bestyrelsen.

        5) Valg af revisor.

        6) Eventuelle indkomne forslag fra bestyrelsen eller aktionærer.

        7) Eventuelt.

 

§ 6.

 

1.     Bestyrelsen vælger en dirigent, der leder forhandlingerne og afgør alle spørgsmål vedrørende sagernes behandlingsmåde, stemmeafgivningen og dens resultater.

2.     Stemmeafgivningen sker skriftligt, såfremt blot én stemmeberettiget mødedeltager fremsætter ønske derom, eller såfremt dirigenten finder det hensigtsmæssigt.

 

§ 7.

 

1.     Enhver aktionær har ret til at møde, herunder ret til at møde ved fuldmægtig, på generalforsamlingen og tage ordet der, hvis aktionæren senest 3 dage forud for generalforsamling mod behørig legitimation har anmeldt sin deltagelse i generalforsamlingen.  

2.     Hver aktie på 0,0338 kr. giver én stemme.

3.     Stemmeret kan udøves i henhold til fuldmagt, når den befuldmægtigede imod aflevering af fuldmagt har løst adgangskort til at møde på fuldmagtgiverens vegne. Fuldmægtigen skal fremlægge skriftlig og dateret fuldmagt. Fuldmagt til selskabets ledelse kan ikke gives for længere tid end 12 måneder og skal gives til en bestemt generalforsamling med en på forhånd kendt dagsorden. Selskabet skal stille en skriftlig eller elektronisk fuldmagtsblanket til rådighed for enhver aktionær, der er berettiget til at stemme på generalforsamlingen.

4.     Skriftlige spørgsmål som nævnt i selskabslovens § 102, stk. 4, kan besvares på selskabets hjemmeside.

5.     En aktionærs ret til at deltage i en generalforsamling og afgive stemme i tilknytning til aktionærens aktier fastsættes i forhold til de aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen ligger 1 uge før generalforsamlingens afholdelse.

 

§ 8.

 

1.     På generalforsamlingen kan beslutning kun tages om de forslag, der har været optaget i dagsordenen, og ændringsforslag hertil, jf. herved § 4, stk. 4.

2.     De på generalforsamlingen behandlede anliggender afgøres ved simpelt stemmeflertal, med mindre selskabsloven foreskriver særlige regler om repræsentation og majoritet.

 

§ 9.

 

1.     Over forhandlingerne på generalforsamlingen føres en protokol, der underskrives af dirigenten. Protokollen gøres tilgængelig for aktionærerne i overensstemmelse med selskabslovens § 101 stk. 4, og afstemningsresultaterne offentliggøres på selskabets hjemmeside i overensstemmelse med selskabslovens § 101 stk. 7.

 

Bestyrelse og direktion

 

§ 10.

 

1.     Selskabet ledes af en bestyrelse på 3-7 medlemmer, der vælges af generalforsamlingen.

2.     Bestyrelsens medlemmer vælges for et år. Genvalg kan finde sted.

3.     Den ordinære generalforsamling kan vælge 1-2 suppleanter for bestyrelsen. Suppleanterne vælges for et år. Genvalg kan finde sted.

4.     Forud for valg af bestyrelsens medlemmer og suppleanter for disse skal der gives oplysning til generalforsamlingen om de opstillede personers ledelseshverv i andre danske aktieselskaber.

5.     Hvert bestyrelsesmedlem modtager et vederlag, hvis størrelse fastsættes af bestyrelsen, men som ikke uden generalforsamlingens godkendelse kan overstige et rammebeløb på 150.000 kr. pr. medlem, formanden dog det dobbelte. Rammebeløbet reguleres på grundlag af stigningen i nettoprisindekset. Det regulerede rammebeløb skal oplyses i selskabets årsrapport.

6.     Bestyrelsen ansætter en direktion bestående af 1-4 direktører.

 

§ 11.

 

1.     De i bestyrelsen behandlede anliggender afgøres ved simpelt stemmeflertal. I tilfælde af stemmelighed er formandens stemme afgørende.

2.     Bestyrelsen skal tage stilling til, om selskabets kapitalberedskab til enhver tid er forsvarligt i forhold til selskabets drift.

3.     Bestyrelsen fastsætter en forretningsorden med nærmere bestemmelser om udførelsen af bestyrelsens hverv.

 

§ 12.

 

1.     Selskabet tegnes af 1 direktør alene eller af den samlede bestyrelse.

 

Revision

 

§ 13.

 

1.     Revisionen af selskabets årsrapporter m.v. foretages af en statsautoriseret revisor, der vælges af generalforsamlingen. Revisor afgår hvert år, men genvalg kan finde sted. Revisors honorar fastsættes af bestyrelsen.

 

Regnskabsafslutning, overskuddets fordeling

 

§ 14.

 

1.     Selskabets regnskabsår er kalenderåret. 

2.     Årsrapporten underskrives af direktionen og bestyrelsen samt forsynes med revisionens påtegning.

 

§ 15.

 

1.     Moderselskabets regnskab opgøres og aflægges i overensstemmende med regnskabsreglerne for selskaber i regnskabsklasse D i Årsregnskabsloven, mens koncernregnskabet opgøres og aflægges efter regnskabsreglerne i IFRS. Årsrapporten udarbejdes således, at den giver et retvisende billede af selskabet og koncernens aktiver og passiver, den finansielle stilling samt resultatet.

2.     Nettooverskuddet anvendes under iagttagelse af lovgivningens regler og efter forslag fra bestyrelsen efter generalforsamlingens bestemmelse.

 

-o-o-o-o-o-o-o-o-o-

 

Således vedtaget på selskabets ekstraordinære generalforsamling den 27. september 2011.             

 

Som dirigent:

 

______________________________

 


Attachments