SYMPHONY TECHNOLOGY II-A, L.P.:N KAIKKIA ALDATA SOLUTION OYJ:N OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS


SYMPHONY TECHNOLOGY II-A, L.P.                  TIEDOTE 28.9.2011                   KLO 18:30

NOT FOR RELEASE, PUBLICATION OR DISTRIBUTION, DIRECTLY OR INDIRECTLY, IN OR INTO THE UNITED STATES, CANADA, JAPAN, AUSTRALIA, SOUTH AFRICA, HONG KONG, NEW ZEALAND OR IN ANY OTHER JURISDICTION IN WHICH THE TENDER OFFER WOULD BE PROHIBITED BY APPLICABLE LAW.

SYMPHONY TECHNOLOGY II-A, L.P.:N KAIKKIA ALDATA SOLUTION OYJ:N OSAKKEITA JA OPTIO-OIKEUKSIA KOSKEVAN PAKOLLISEN JULKISEN OSTOTARJOUKSEN LOPULLINEN TULOS

Symphony Technology II-A, L.P.:n ("Symphony") kaikista Aldata Solution Oyj:n ("Aldata") liikkeeseen laskemista osakkeista ja optio-oikeuksista, jotka eivät ole Aldatan tai sen tytäryhtiöiden tai Symphonyn omistuksessa, tekemän pakollisen julkisen ostotarjouksen ("Ostotarjous") mukainen tarjousaika päättyi 23.9.2011.

Ostotarjouksen lopullisen tuloksen mukaan Ostotarjouksessa tarjotut osakkeet yhdessä Symphonyn muutoin hankkimien ja omistamien Aldatan osakkeiden kanssa edustavat noin 89,1 prosenttia kaikista Aldatan osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä. Lisäksi Symphony on hankkinut Ostotarjouksen kautta tai muutoin 2.585.000 optio-oikeutta. Käyttämällä mainitut optio-oikeudet Aldatan osakkeiden merkintään Symphonylla on mahdollisuus nostaa omistuksensa yhteensä noin 89,5 prosenttiin kaikista Aldatan osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä.

Koska Symphony on saanut kaikki Ostotarjouksen toteuttamiseksi tarvittavat viranomaisluvat ja Ostotarjouksen toteuttamisedellytys on siten täyttynyt, Symphony tulee toteuttamaan Ostotarjouksen sen ehtojen mukaisesti. Tarjousvastike maksetaan Ostotarjouksen pätevästi hyväksyneille osakkeenomistajille ja optio-oikeuksien haltijoille Ostotarjouksen ehtojen mukaisesti arviolta 4.10.2011.
 
Symphonyn tarkoituksena on hankkia omistukseensa kaikki Aldatan osakkeet ja se voi siten ostaa Aldatan osakkeita ja optio-oikeuksia myös NASDAQ OMX Helsinki Oy:n järjestämässä julkisessa kaupankäynnissä tai muutoin hinnalla, joka ei ylitä osakkeen tarjoushintaa 0,61 euroa osakkeelta tai joka ei ylitä optio-oikeuksien tarjoushintaa seuraavasti: 0,01 euroa jokaisesta optio-oikeudesta 2008A, 0,19 euroa jokaisesta optio-oikeudesta 2008B-F ja 0,01 euroa jokaisesta optio-oikeudesta 2008G. Olettaen, että Symphonyn omistus Aldatassa tulee ylittämään yhdeksän kymmenesosaa (9/10) Aldatan osakkeista ja osakkeiden tuottamista äänistä, Symphony aikoo käynnistää jäljellä olevia Aldatan osakkeita koskevan osakeyhtiölain mukaisen vähemmistöosakkeiden lunastusmenettelyn. Symphony voi myös selvittää konsolidaatiomahdollisuuksia toimialalla esimerkiksi sulautumisen kautta.

 

SYMPHONY TECHNOLOGY II-A, L.P.

Lisätietoja antaa:
William Chisholm, Symphony Technology Group, puhelin +1 650 935 9531

Lisätietoja Symphony Technology Groupista löytyy osoitteesta: www.symphonytg.com

THIS RELEASE MUST NOT BE RELEASED OR OTHERWISE DISTRIBUTED, IN WHOLE OR IN PART, IN OR INTO THE UNITED STATES, CANADA, JAPAN, AUSTRALIA, SOUTH AFRICA, HONG KONG OR NEW ZEALAND. THIS RELEASE IS NOT A TENDER OFFER DOCUMENT AND AS SUCH DOES NOT CONSTITUTE AN OFFER OR INVITATION TO MAKE A SALES OFFER. INVESTORS SHALL ACCEPT THE TENDER OFFER FOR THE SHARES AND OPTION RIGHTS ONLY ON THE BASIS OF THE INFORMATION PROVIDED IN A TENDER OFFER DOCUMENT. OFFERS WILL NOT BE MADE DIRECTLY OR INDIRECTLY IN ANY JURISDICTION WHERE EITHER AN OFFER OR PARTICIPATION THEREIN IS PROHIBITED BY APPLICABLE LAW OR WHERE ANY TENDER OFFER DOCUMENT OR REGISTRATION OR OTHER REQUIREMENTS WOULD APPLY IN ADDITION TO THOSE UNDERTAKEN IN FINLAND.