PLUS 7 Index Super 2012 påvirkes positivt af Amagerbankens udbetaling af supplerende dividende


I forbindelse med Amagerbanken A/S’ konkurs blev indestående på sikringskonti pantsat til sikkerhed for obligationsejernes krav i henhold til obligationsvilkårene nedskrevet.

Der er efterfølgende foretaget en fornyet værdiansættelse af aktiver og passiver i Amagerbankens konkursbo. På grundlag af denne værdiansættelse blev dividenden fastsat til 84,4 pct., men der blev ikke foretaget udbetaling, idet Garantifonden for Indskydere og Investorer besluttede at indbringe værdiansættelsen for domstolene.

På baggrund af at Garantifonden for Indskydere og Investorer har hævet retssagen, har Amagerbanken af 2011 A/S meddelt, at udbetaling af supplerende dividende på 84,4 pct. er afsluttet senest den 3. oktober 2011.

Udbetaling af supplerende dividende vil påvirke den del af indfrielseskursen, der afhænger af udviklingen i den pantsatte option i obligationsserien PLUS 7 Index Super 2012 i positiv retning. På nuværende tidspunkt vurderes det, at påvirkning af kursen på obligationerne kan beregnes til en stigning på ca. 4,20 kurspoint. 

Den endelige påvirkning af indfrielseskursen kan ikke opgøres på nuværende tidspunkt, da den afhænger af udviklingen i optionen frem til obligationernes udløbsdato 27. december 2012.

Yderligere oplysninger om denne meddelelse kan fås ved henvendelse til Deputy Head of Client Management, Kenn Nilsson 77 30 90 00.

Med venlig hilsen

BI Holding A/S

Bo Foged

Adm. Direktør

Udsteder:

BIG 4 A/S, CVR-nr. 2701 6340

c/o administrator BI Holding A/S

Sundkrogsgade 7

Postboks 2672

DK-2100 København Ø