Vestas' V112-3.0 MW når en vigtig milepæl - ordrer på den første GW er allerede i hus


Randers, Danmark, 2011-10-06 12:00 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --  

Med en række ordrer fra kunder over hele verden har V112-3.0 MW-møllen allerede vundet faste og ubetingede ordrer på mere en 1 GW, siden møllen blev frigivet til salg for omkring et år siden.

I løbet af det seneste år har flere end 30 kunder valgt V112-3.0 MW-møllen. Størrelsen på ordrerne varierer fra én mølle til den hidtil største V112-ordre – Macarthur-projektet i Australien på 420 MW.

Vi glæder os meget over at nå denne vigtige milepæl. Blot et år efter lanceringen af V112-3.0 MW-møllen, er den kundernes mest efterspurgte mølle blandt nye møller frigivet til salg i 2010 inden for dens klasse og målmarkeder,” siger Ditlev Engel, koncernchef for Vestas Wind Systems A/S. “Vi har flere V112-ordrer undervejs på adskillige MW, hvilket vidner om en stærk kundeopbakning til Vestas og til V112-3.0 MW-møllen.

V112-3.0 MW-møllen giver kunderne en enestående ydelse takket været testgennemgang i verdensklasse, fremragende design med hensyn til udførelse af service samt møllens evne til at overholde selv de strengeste net-tilslutningskrav i verden. Møllen har bl.a. vundet industripriserne Zayed Future Energy Prize samt Asian Future Power Award, hvilket er en bekræftelse på Vestas’ ihærdige anstrengelser med hensyn til at sikre kunderne den laveste Cost of Energy og den bedst mulige Business Case Certainty.

For yderligere information, venligst se www.vestas.com/1GW  eller kontakt:

Vestas Wind Systems A/S, Danmark
Peter Wenzel Kruse, Senior Vice President, Group Communications
Tlf.: 9730 5150


Attachments