Dėl Įmonių grupės „ALITA“, AB įstatinio kapitalo sumažinimo

Alytus, Lietuva, 2011-10-06 13:42 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

2011 m. spalio 5 d. Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registre įregistruota Įmonių grupės „ALITA“, AB (pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta ir veikianti akcinė bendrovė, juridinio asmens kodas 302444238, registruotos buveinės adresas Miškininkų g. 17, Alytus, Lietuvos Respublika) (toliau – Bendrovė) nauja įstatų redakcija dėl įstatinio kapitalo sumažinimo (pridedama). Bendrovės įstatinis kapitalas sumažintas nuo 27 153 793 LTL iki 3 126 000 LTL.

Bendrovės akcininkams priklausančios Bendrovės akcijos mažinant įstatinį kapitalą bus anuliuotos sutvarkius Bendrovės paprastųjų vardinių akcijų apskaitos įrašus. Bendrovės akcininkams priklausančios Bendrovės akcijos bus anuliuojamos laikantis 2011 m. spalio 3 d. Bendrovės visuotinio akcininkų susirinkimo sprendimuose nurodytos tvarkos.

Informuojame, kad po įstatinio kapitalo sumažinimo Bendrovės VP ISIN kodas nesikeičia – LT0000128266.

Papildomą informaciją teikia generalinio direktoriaus patarėjas, pavaduojantis generalinį direktorių, Vytautas Junevičius, tel.: (8 315) 57243.

Attachments