Dėl Įmonių grupės „ALITA“, AB akcijų pasirašymo sutarties sudarymo ir akcijų apmokėjimo

Alytus, Lietuva, 2011-10-06 15:01 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- 2011 m. spalio 6 d. Įmonių grupė „ALITA“, AB (pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta ir veikianti akcinė bendrovė, juridinio asmens kodas 302444238, registruotos buveinės adresas Miškininkų g. 17, Alytus, Lietuvos Respublika) (toliau – Bendrovė) ir investicinė įmonė FR&R Invest, IGA S.A. (kodas B161760, buveinės adresas 3a Rue Guillaume Kroll, L-1882 Liuksemburgas) (toliau – Investuotojas) pasirašė Bendrovės akcijų pasirašymo sutartį dėl 16 874 000 vnt. paprastųjų vardinių 1 LTL nominalios vertės Bendrovės akcijų pasirašymo ir įsigijimo, kurių kiekvienos emisijos kaina yra lygi 5,3971841 LTL.

Bendra visų pasirašytų Bendrovės akcijų emisijos kaina, t. y. 91 072 084 LTL, buvo sumokėta įskaitant vienarūšius priešpriešinius Bendrovės ir Investuotojo reikalavimus, kylančius iš Bendrovės akcijų pasirašymo sutarties ir 2006 m. birželio 29 d. kredito sutarties Nr. 06-046799-KL (su vėlesniais pakeitimais) bei 2011 m. rugpjūčio 2 d. reikalavimo perleidimo sutarties.

Papildomą informaciją teikia generalinio direktoriaus patarėjas, pavaduojantis generalinį direktorių, Vytautas Junevičius, tel.: (8 315) 57243.