Pranešimas apie Įmonių grupės „ALITA“, AB nuostolio padengimą papildomu akcininko įnašu

Alytus, Lietuva, 2011-10-06 16:30 CEST (GLOBE NEWSWIRE) -- Įmonių grupė „ALITA“, AB (pagal Lietuvos Respublikos įstatymus įsteigta ir veikianti akcinė bendrovė, juridinio asmens kodas 302444238, registruotos buveinės adresas Miškininkų g. 17, Alytus, Lietuvos Respublika, duomenys apie Bendrovę kaupiami ir saugomi Juridinių asmenų registre) (toliau – Bendrovė) informuoja, kad, vykdant Bendrovės 2011 m. spalio 3 d. visuotiniame akcininkų susirinkime priimtus sprendimus, 2011 m. spalio 6 d. tarp Bendrovės ir Bendrovės akcininko Vytauto Junevičiaus buvo pasirašytas susitarimas dėl akcininko įnašo sumokėjimo, kuriuo buvo įskaityti vienarūšiai priešpriešiniai reikalavimai, kylantys iš Bendrovės 2011 m. spalio 3 d. visuotiniame akcininkų susirinkime priimtų sprendimų dėl Bendrovės nuostolių padengimo papildomu akcininko įnašu ir 2006 m. birželio 29 d. kredito linijos sutarties Nr. 06-046799-KL (su vėlesniais pakeitimais) ir 2011  m. spalio 6 d. reikalavimo perleidimo sutarties. Minėtu susitarimu Bendrovės akcininkas Vytautas Junevičius papildomu akcininko įnašu padengė 5 261 036 LTL Bendrovės nuostolių.

Papildomą informaciją teikia generalinio direktoriaus patarėjas, pavaduojantis generalinį direktorių, Vytautas Junevičius, tel.: (8 315) 57243.