Osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano


Tieto Oyj PÖRSSITIEDOTE 13.10.2011, klo 10.00

Tieto Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2010 päätti perustaa toistaiseksi voimassaolevan osakkeenomistajien nimitystoimikunnan, jonka tehtävänä on valmistella hallituksen jäsenten valintaan ja palkitsemiseen liittyvät ehdotukset varsinaiselle yhtiökokoukselle.

Osakkeenomistajien nimitystoimikunta koostuu neljästä suurimpien osakkeenomistajien vuosittain nimeämästä jäsenestä sekä yhtiön hallituksen puheenjohtajasta.

Yhtiön suurimmat osakkeenomistajat määräytyivät suomalaiseen ja ruotsalaiseen arvo-osuusjärjestelmään 30.9.2011 rekisteröityjen omistusten perusteella ja osakkeenomistajien nimitystoimikunnan kokoonpano on seuraava:

Lars Förberg, Cevian Capital II Master Fund L.P.,
Kari Järvinen, Solidium Oy,
Marianne Nilsson, Swedbank Robur Fonder AB,
Hanna Kaskela, Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma ja
Markku Pohjola, Tieto Oyj:n hallituksen puheenjohtaja.

Suurimman osakkeenomistajan nimeämä jäsen toimii osakkeenomistajien nimitystoimikunnan puheenjohtajana, ellei toimikunta toisin päätä.

Lisätietoja:

Lakiasiainjohtaja Jouko Lonka, puh. 0207 2072 78182, 0400 424 451, jouko.lonka (at) tieto.com

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki
NASDAQ OMX Stockholm
Keskeiset tiedotusvälineet

 

Tieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden tietotekniikkaratkaisujemme ja -palvelujemme sekä vahvan teknologia-alustamme ansiosta voimme tarjota merkittäviä liiketoimintahyötyjä niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme. Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa ja riittävän lähellä asiakkaitamme ymmärtääksemme näiden yksilölliset tarpeet. Palveluksessamme on noin 18 000 tietotekniikan asiantuntijaa, ja yhteisenä tavoitteenamme on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella. www.tieto.fi