Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i DKTI A/S


På baggrund af anmodning herom modtaget den 12. oktober 2011 fra en aktionær, der ejer mere end 5 pct. af selskabets kapital, indkaldes der herved til ekstraordinær generalforsamling i DKTI A/S (CVR-nr.: 30207149)

 

mandag den 7. november 2011 klokken 15:00

 

Generalforsamlingen afholdes hos Kromann Reumert, Sundkrogsgade 5, 2100 København Ø,

 

Dagsorden:

1. Valg af nye medlemmer til bestyrelsen.

2. Information vedrørende kommende drøftelser mellem DKTI A/S og DanDrit Biotech A/S om tilførsel af ny aktivitet til DKTI A/S.

 

 

Ad pkt. 1

Til behandling under punkt 1 foreligger forslag fra en aktionær, der ejer mere end 5 pct. af selskabets kapital, om valg af nye medlemmer til selskabets bestyrelse.

 

Ad pkt. 2

Til behandling under punkt 2 foreligger forslag fra en aktionær, der ejer mere end 5 pct. af selskabets kapital, om information vedrørende kommende drøftelser mellem DKTI A/S og DanDrit Biotech A/S, CVR-nr. 26027322 om tilførelse af ny aktivitet til selskabet. I denne forbindelse vil DanDrit Biotech A/S blive præsenteret af Eric Leire, MD.

 

 

*********

 

Generelt:

Indkaldelsen, dagsordenen, det samlede antal aktier og stemmerettigheder på datoen for indkaldelsen samt de fuldstændige forslag er tilgængelige på selskabets hjemmeside, www.dkti.dk, fra den 14. oktober 2011. Indkaldelsen, dagsordenen og de fuldstændige forslag vil tillige blive sendt pr. mail til selskabets navnenoterede aktionærer.

 

Adgang til selskabets generalforsamling har alle aktionærer og medlemmer af pressen, der mindst 3 dage forud generalforsamlingen har meddelt selskabet deres deltagelse. Tilmelding kan ske ved at udfylde og indsende tilmeldingsblanket, der kan hentes på selskabets hjemmeside, www.dkti.dk, eller via e-mail, info@dkti.dk, med oplysning om VP-kontonummer.

 

Aktionærer, der er forhindret i at deltage på generalforsamlingen, kan give møde ved fuldmægtig eller afgive brevstemme. Afgivelse af fuldmagt eller brevstemme kan ske ved henvendelse til selskabet som beskrevet ovenfor. Selskabet stiller fuldmagtsblanket og brevstemmeblanket til rådighed for aktionærerne. Blanketterne findes på selskabets hjemmeside, www.dkti.dk.

 

Tilmelding, afgivelse af brevstemme og afgivelse af fuldmagt kan ske til og med den 3. november 2011. Benyttes fuldmagtsblanket skal denne være selskabet i hænde inden for samme frist.

 

Selskabskapitalen og stemmeret

Selskabets nominelle selskabskapital udgør kr. 7.976.100 fordelt i aktier à kr. 10 og multipla heraf.

 

På generalforsamlingen giver hvert aktiebeløb på kr. 10 én stemme. En aktionærs ret til at afgive stemmer på selskabets generalforsamlinger fastsættes i forhold til de aktier, som aktionæren på besidder på registreringsdatoen. Registreringsdatoen er den 31. oktober 2011. De aktier, aktionæren besidder på registreringsdatoen opgøres på baggrund af de aktier som enten er blevet noteret for i ejerbogen, eller aktier for hvilke aktionæren på dette tidspunkt har anmeldt og dokumenteret sin erhvervelse til selskabets ejerbogsfører. På generalforsamlingen vil bestyrelsen besvare spørgsmål vedrørende forhold, der er til behandling.

 

Selskabet har udpeget Ringkjøbing Landbobank, Torvet 1, 6950 Ringkøbing, hvorigennem selskabets aktionærer kan udøve deres finansielle rettigheder.

 

Eventuelle spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til selskabets bestyrelsesformand Jens Erik Høst på tlf. 33 30 66 25.

 

Med venlig hilsen

DKTI A/S

 

 

 

Jens Erik Høst

Bestyrelsesformand


Attachments