NeuroSearch orienterer om ændringer i ledelsen


Selskabsmeddelelse
25.10.2011


Den 27. september 2011 annoncerede NeuroSearch en omfattende omstrukturering af selskabets aktiviteter med henblik på at optimere finansielle og ledelsesmæssige ressourcer til at færdiggøre udviklingen af Huntexil®. Det blev endvidere annonceret, at der ville blive foretaget en kontrolleret afvikling af øvrige aktiviteter, herunder en gradvis afvikling af forskningsaktiviteterne både i NsDiscovery-divisionen i Ballerup og i NeuroSearch Sweden AB i Gøteborg.

Som følge heraf forlader Thomas Varming, EVP, NsDiscovery, og Nicholas Waters, EVP, NeuroSearch Sweden AB, begge selskabets direktion pr. dags dato.

Patrik Dahlen, adm. direktør i NeuroSearch, kommenterede:
“Jeg vil gerne takke både Thomas og Nicholas for deres værdifulde bidrag til NeuroSearch gennem årene og ønsker dem begge al held og lykke fremover."


Patrik Dahlen
Adm. direktør



Kontaktpersoner
Patrik Dahlen, adm. direktør, telefon: 4460 8214 eller 2629 7296
René Schneider, EVP & CFO, telefon: 4460 8700 eller 2911 2097



Om NeuroSearch
NeuroSearch A/S er et europæisk baseret biofarmaceutisk selskab noteret på NASDAQ OMX Copenhagen A/S (NEUR) og med speciale inden for sygdomme i centralnervesystemet. Det er visionen at udvikle NeuroSearch til et profitabelt specialfarmaceutisk selskab. Strategien er som hovedmål at færdigudvikle og markedsføre Huntexil®, et unikt lægemiddel i fase III til behandling af de motoriske symptomer ved Huntingtons sygdom.

NeuroSearch, facade

Attachments