Preliminarus 2011 metų trijų ketvirčių rezultatas

Vilnius, Lietuva, 2011-10-27 07:32 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --

Preliminariais duomenimis, per tris 2011 metų ketvirčius AB SEB bankas uždirbo 246,7 mln. litų (71,4 mln. eurų), o AB SEB banko grupė – 431,5 mln. litų (125,0 mln. eurų) neaudituoto grynojo pelno. Šis rezultatas yra apskaičiuotas laikantis Lietuvos banko dokumentuose ir Lietuvos Respublikos teisės aktuose nustatytų reikalavimų. Per tris 2010 metų ketvirčius bankas patyrė 112,1 mln. litų (32,5 mln. eurų), o banko grupė – 76,1 mln. litų (22,0 mln. eurų) neaudituoto grynojo nuostolio. Į banko 2011 metų  trijų ketvirčių rezultatą yra įtrauktas pardavimo pelnas, gautas perleidus banko patronuojamosios bendrovės UAB „SEB Enskilda“ akcijas SEB grupei.

Į AB SEB banko grupės 2011 metų  trijų ketvirčių veiklos rezultatą UAB „SEB Enskilda“ veiklos rezultatas nėra įtrauktas.

Pranešimas nekonfidencialus.

Teikti papildomą informaciją apie esminį įvykį emitento įgaliotas AB SEB banko prezidento pavaduotojas, Pagalbos verslui tarnybos ir finansų direktorius Jonas Iržikevičius, tel. (8 5) 268 2355.