Angry Birds Shop Verkkokauppa.com Jätkäsaareen.

Vapaa julkaistavaksi.


Helsinki, Suomi, 2011-10-31 08:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Maailman ensimmäinen Angry Birds Shop avataan 11.11. klo 11:11 Verkkokauppa.comin Helsingin Jätkäsaareen avautuvaan 20 000 neliömetrin megamyymälään. Angry Birds Shop sijoittuu myymälän 2. kerroksen kassa-alueelle, jossa asiakkaiden on helppo rauhassa tutustua koko Angry Birds –tuotevalikoimaan ja kokea Angry Birds -maailma.

Angry Birds Shopin valikoimassa on myytävänä mm. Angry Birds paitoja, kravatteja, sukkia, pehmoleluja, laukkuja, pelejä, ja kännykkä- ja iPad-kuoria. Lisäksi shopissa sijaitsee Suomen suurin ritsa, johon asiakkaat voivat istua ja ottaa itsestään Angry Birds-teemaisia kuvia. Tulevaisuudessa koko Verkkokauppa.comin myymälä toimii myös uutena Angry Birds Magic Place –kohteena, jossa pelaajilla on käytössään erikoisominaisuuksia.

”Rovion tavoite on, että Angry Birds on viihdyttävä ja tuore kokemus myös myymälätasolla. Verkkokauppa.comin uusi myymälä soveltuu erinomaisesti Angry Birdsin uudelle myymäläkonseptille. Tulemme jatkossa laajentumaan yhä uusille markkinoille, mutta on hienoa että ensimmäinen liikkeemme sijaitsee kotimaassa tällaisessa kohteessa.” kertoo fyysisten tuotteiden liiketoiminnasta vastaava Harri Koponen Roviolta.

 ”Verkkokauppa.comin uudesta megamyymään tuleva Angry Birds –shop tulee olemaan todellinen megavetonaula. Ensimmäistä kertaa kuluttajilla on mahdollista ostaa kaikki Angry Birds –tuotteet yhden katon alta ja aivan upeassa Angry Birds -teemassa!” mainostaa konseptia Verkkokauppa.com Oy:n toimitusjohtaja Samuli Seppälä.

Lisätietoa
Toimitusjohtaja Samuli Seppälä, Verkokkauppa.com Oy, samuli.seppala@verkkokauppa.com 
Johtaja Harri Koponen, Rovio Entertainment Oy, harri.koponen@rovio.com

Rovio on suomalainen viihdeteollisuuden yhtiö ja maailmanlaajuisen Angry Birds franchisen luoja. Rovio on perustettu 2003 mobiilipelien kehitysstudiona, ja yhtiö on kehittänyt useita palkintoja voittaneita pelejä useille eri alustoille.

Verkkokauppa.com on Suomen toiseksi suurin viihde-elektroniikan jälleenmyyjä. Yhtiö myy tietotekniikkaa, viihde-elektroniikkaa, lelu-, peli- ja navigaatiotuotteita Helsingin, Pirkkalan ja Oulun myymälöiden, 2000 postikonttorin ja 500 R-kioskin kautta. Yhtiö on perustettu 1992 ja sillä on 300 työntekijää neljässä toimipisteessä.

 

Angry Birds Shop

Attachments