Betting Promotion: Årsstämma 2012 och information om utsedda ledamöter till valberedningen


Årsstämma i Betting Promotion Sweden AB kommer att hållas torsdagen den 24 maj 2012, kl. 10.00 i Mangold Fondkommission AB:s lokaler, Engelbrektsplan 2, i Stockholm.

Aktieägare har rätt att få ett ärende upptaget vid årsstämman, om begäran har kommit till styrelsen senast den 5 april 2012. Av praktiska skäl ser dock bolaget gärna att en sådan begäran avsänds så att den når bolaget senast den 29 mars 2011. Styrelsen kan kontaktas per e-post på adressen styrelsen@bettingpromotion.com, eller med vanlig post på adress: Betting Promotion Sweden AB, Att: Per Åhlgren, Stora Varvsgatan 5, 211 19 Malmö.

Vid årsstämman den 24 maj 2011 beslutades att Bolaget ska ha en valberedning som jämte styrelsens ordförande ska bestå av en representant för envar av de tre till röstetalet största aktieägarna baserat på den ägarstatistik som Bolaget erhåller från Euroclear Sweden AB per den 30 juni 2011. Ordförande i valberedningen skall, om inte ledamöterna enas om annat, vara den ledamot som representerar den till röstetalet största aktieägaren. Valberedningens mandatperiod sträcker sig fram till dess att ny valberedning utsetts. De tre största aktieägarna i Betting Promotion Sweden AB enligt ovan var Hampus Hägglöf, Johan Moazed och Key Quest Limited.

Dessa aktieägare har utsett följande representanter, att tillsammans med styrelsens ordförande, utgöra valberedningen inför årsstämman 2012:

Hampus Hägglöf representerande eget aktieinnehav,

Cyrus Vafa som representant för Johan Moazed,

Niklas Bråthén som representant för Key Quest Limited, och

Per Åhlgren, styrelseordförande i Betting Promotion Sweden AB.

 

Valberedningen har utsett Hampus Hägglöf till valberedningens ordförande.

 

Valberedningens uppgift är att senast åtta veckor innan årsstämman 2012 arbeta fram förslag i nedanstående frågor att förelägga årsstämman för beslut:

  • förslag till ordförande vid årsstämman,
  • förslag till antalet bolagsstämmovalda styrelseledamöter samt, i förekommande fall, antalet revisorer,
  • förslag till arvode till icke anställda bolagsstämmovalda ledamöter i styrelsen samt till icke anställda ledamöter i styrelsens olika utskott,
  • förslag till arvode till revisorer,
  • förslag till val av styrelsens ordförande och övriga styrelseledamöter samt, i förekommande fall, val av revisorer,
  • förslag till riktlinjer för att utse ledamöter i valberedningen och för valberedningens uppdrag,
  • förslag till arvode till valberedningens ledamöter.

 

Aktieägare som önskar lämna förslag till valberedningen kan vända sig till valberedningen per e-post på adress valberedning@bettingpromotion.com eller via fax 040-611 84 84. För att valberedningen skall kunna behandla inkomna förslag med tillräcklig omsorg bör dessa vara valberedningen tillhanda senast den 14 februari 2012.

 

Malmö 1 november 2011

 

För ytterligare information kontakta:

Johan Moazed, VD i Betting Promotion Sweden AB.

Tel +46 40 611 84 94

 


Attachments

Betting_promotion_Pressmeddelande_2011_11_01[1].pdf