Erhvervelse af konvertibel obligation i DanDrit Biotech A/S


Som led i selskabets drøftelser med DanDrit Biotech A/S omkring tilførsel af ny aktivitet oplyses det, at selskabet d.d har indgået aftale omkring ydelse af lån til DanDrit Biotech A/S i form af tegning af en konvertibel obligation til en værdi af USD 1.500.000, der bliver forrentet til en fast rente på 6% p.a. og med en løbetid på tre år.

 

Indgåelsen af denne aftale er en del af de drøftelser, der pågår imellem de to selskaber og foregår i forbindelse med Dandrit Biotech’s afvikling af gæld. I den forbindelse kan det oplyses, at med indgåelsen af denne konvertible obligation, er det muligt for DanDrit Biotech A/S, at afvikle en del af dets gæld til en værdi under pari. Det kan samtidig oplyses, at selskabet vil være eneste finansielle kreditor i DanDrit Biotech A/S samt, at DanDrit Biotech A/S skal anmode om selskabets accept inden oprettelse af nye kreditorer. Alle former for udstedte garantier og andre sikkerhedsstillelser, som DanDrit Biotech A/S har udstedt i deres immaterielle rettigheder, vil blive ophævet, og DanDrit Biotech A/S skal anmode om selskabets accept inden udstedelse af nye garantier.

 

Selskabet har ret til at konvertere den konvertible obligation i en periode på fire uger efter offentliggørelsen af DanDrit Biotechs årsrapport for 2011, som forventes offentliggjort senest den 31. maj 2012. Selskabet har i visse tilfælde pligt til at konvertere den konvertible obligation, herunder i tilfælde af DanDrit Biotechs aktier måtte optages til handel på et reguleret marked, eller DanDrit Biotech A/S fusioner med et selskab, der har aktier optaget til handel på et reguleret marked.

 

Den konvertible obligation kan som udgangspunkt konverteres til USD 9.58 per DanDrit Biotech A/S aktie af nominelt DKK 1. Ved konvertering til denne kurs vil selskabet modtage 204,702 DanDrit Biotech A/S aktier, hvilket vil svare til 5.45% af DanDrit Biotechs samlede aktiekapital, forudsat at aktiekapitalen ikke ændres efter aftaleindgåelsen. Den konvertible obligation indeholder sædvanlige bestemmelser om kursregulering, hvilket kan medføre, at selskabet vil kunne konvertere obligationen til en lavere kurs og dermed modtage en højere andel af DanDrit Biotechs samlede aktiekapital.

 

Selskabet kan informere, at der stadig foregår drøftelser med Dandrit Biotech A/S om en eventuel indskydelse af nye aktiviteter, men der er endnu ikke formelt indgået nogen aftale eller hensigtserklæring mellem parterne.

 

 

Med venlig hilsen

DKTI A/S

 

Jørgen Kvist Hansen

Bestyrelsesformand

Tel: 28 45 03 28


Attachments