Glunz & Jensen iværksætter tilbagekøb af egne aktier

Bestyrelsen for Glunz & Jensen A/S har dags dato besluttet at iværksætte et tilbagekøb på 10 % af selskabets egne aktier.


Ringsted, Danmark, 2011-12-07 17:05 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Selskabsmeddelse nr. 219
7. december 2011

Bestyrelsen for Glunz & Jensen A/S har dags dato besluttet at iværksætte et tilbagekøb på 10 % af selskabets egne aktier.

Baggrund for tilbagekøbet

Beslutningen udspringer af bestyrelsens løbende fokusering på værdiskabelse for selskabets aktionærer, og indgår derfor som en del af selskabets udbyttepolitik. Aktietilbagekøbet foretages med henblik på en efterfølgende annullering af de tilbagekøbte aktier ved nedsættelse af Glunz & Jensen A/S’ aktiekapital.

I henhold til Selskabslovens kapitel 12 har bestyrelsen på selskabets ordinære generalforsamling den 30. september 2010 modtaget bemyndigelse til at erhverve egne aktier. Bemyndigelsen har følgende ordlyd:

”Bemyndigelse til bestyrelsen til at lade selskabet erhverve egne aktier inden for en samlet pålydende værdi af 10 % af aktiekapitalen i en periode frem til 30. september 2015, jf. selskabslovens § 198. Vederlaget må afvige fra den på erhvervelsestidspunktet gældende børskurs med indtil 10 %.”

Med iværksættelsen af tilbagekøbet vil bestyrelsen udnytte sin bemyndigelse til at erhverve egne aktier fuldt ud. Glunz & Jensen A/S besidder dags dato ingen egne aktier.

Beskrivelse af tilbagekøbet

For at sikre en så korrekt prisfastsættelse som muligt, er tilbagekøbskursen fastsat på baggrund af et vejet gennemsnit af børskursen de seneste tre måneder med et tillæg på 10 %, hvilket indebærer at den tilbudte købskurs ligger i den øvre ende af kursintervallet for de seneste tre måneder op til iværksættelsesdatoen. På den baggrund er købskursen fastsat til 47,70 pr. aktie. Nedenfor er indsat en oversigt, der viser kursudviklingen i de seneste tre måneder. Se graf i vedhæftede pdf-fil.

Tilbagekøbet vil blive gennemført den 13. december 2011. Denne tidsmæssige forskydning på én uge er valgt for at sikre, at alle aktionærer har rimelig tid til at forholde sig til tilbuddet og beslutte, hvorvidt man ønsker at acceptere eller ej.

Hvis den samlede salgsinteresse overstiger 10 % af aktiekapitalen, vil de indkomne ordrer blive reduceret forholdsmæssigt sådan, at det samlede tilbagekøb af egne aktier ikke overstiger 10 % af Glunz & Jensens aktiekapital.

Hvordan accepterer man tilbuddet om tilbagekøb?

Hvis man ønsker at gøre brug af tilbagekøbstilbuddet, skal man kontakte ABG SUNDAL COLLIER, Tue Østergaard, på telefon +45 33 18 61 04 eller mail til tue.ostergaard@abgsc.com og meddele størrelsen af sin salgsordre. ABG SUNDAL COLLIER vil på vegne af Glunz & Jensen A/S indsamle salgsordrerne og sørge for, at salgsordrerne fordeles forholdsmæssigt, hvis det samlede tilbagekøb overstiger 10 % af Glunz & Jensen A/S’ aktiekapital.

Salgsordrerne skal være indgivet til ABG SUNDAL COLLIER inden kl. 12.00 den 13. december 2011. ABG SUNDAL COLLIER vil efter eventuel forholdsmæssig reduktion gennemføre salgsordrerne og orientere Glunz & Jensen A/S herom. Herefter vil Glunz & Jensen offentliggøre en selskabsmeddelelse om resultat af tilbagekøbet.

         For yderligere information kontakt:
         
         Adm. direktør Keld Thorsen
         mobil +45 2242 0139
         
         Bestyrelsesformand Søren Stensdal
         mobil +45 2810 0121


Attachments