Keisis AB „Invalda“ vadovas

Vilnius, Lietuva, 2011-12-08 15:09 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- 2011 m. gruodžio 8 d. AB „Invalda“ valdyba pritarė, kad nuo 2012 m. sausio 1 d. bendrovės prezidentu taptų Dalius Kaziūnas. Jis pakeis Darių Šulnį, kuris lieka aktyviai dirbti „Invaldos“ valdyboje.
35-erių D. Kaziūnas dar studijuodamas pradėjo dirbti finansų maklerio įmonėje „Finasta“ maklerio asistentu, vėliau – finansų makleriu, o 2002 metais tapo direktoriumi. 2008-2009 metais D. Kaziūnas vadovavo naujai įsteigtam bankui „Finasta“, o 2008 metais tapo „Invaldos“ valdybos nariu. Per karjeros metus D. Kaziūnas sukaupė įvairiapusės patirties (įskaitant ir tarptautinę) įmonių procesų valdymo, verslų pertvarkymo, komandų formavimo bei įmonių įsigijimo ir pardavimo sandorių įgyvendinimo srityse.
Dariaus Šulnio, kuris vadovavo „Invaldai“ nuo 2006 m. pradžios, sprendimą inicijuoti pasikeitimus lėmė dvi pagrindinės priežastys: įsitikinimas, jog siekiant tobulėti, tiek įmonėms, tiek žmonėms kas tam tikrą laiką reikia pokyčių, bei galimybė atsitraukus nuo vadovavimo kasdienei veiklai koncentruotis į sprendimų priėmimą dėl tolimesnių „Invaldos“ plėtros alternatyvų.

Asmuo, įgaliotas suteikti papildomą informaciją:
         Darius Šulnis
         Prezidentas