Anoto AB utser Johan Zander till chef för Forskning & Utveckling


Lund, 16 december, 2011 – Johan Zander har utsetts till chef för Forskning & Utveckling på Anoto. Johan kommer att leda Anotos forsknings- och utvecklingsavdelning från företagets huvudkontor i Lund och kommer att ingå i ledningsgruppen.

Johan har en civilingengörsexamen i datateknik från Lunds Tekniska Högskola. Han började sin karriär på Anoto 2001 och har sedan dess haft flera positioner såsom mjukvaruarkitekt och produktägare. Johan har varit en viktig del i utvecklingen av Anotos teknologi och är meduppfinnare till flera av Anotos patent.

”Jag är mycket glad över att Johan har antagit den här utmaningen,” säger Stein Revelsby, VD Anoto Group AB. ”Anotos mission är att hjälpa företag att spara tid och pengar genom att tillhandahålla lättanvända digitala skrivverktyg och jag är övertygad om att Johan är rätt person för jobbet”.

                                                                         

För ytterligare information kontakta:

Stein Revelsby, VD
Anoto Group AB
Tel: +46 (0)733 45 12 05

 

 

Anoto Group AB
Anoto Group är världsledande inom digital penn- och pappersteknologi och är skapare av det första kommersiella systemet för digitala pennor och papper, vilket möjliggör snabb och pålitlig överföring av handskriven text till digital form. Anoto verkar genom ett globalt partnernätverk som fokuserar på användarvänliga lösningar för effektiv insamling, överföring och lagring av data inom olika affärsområden som t. ex. vård, bank och finans, transport och logistik samt utbildning. Anoto Group har ca 80 anställda, kontor i Lund (huvudkontor), Boston och Tokyo. Anoto Group AB:s aktie är noterad på NASDAQ OMX Nordic Small Cap-lista under tickern ANOT. För mer information: www.anoto.com


Attachments