Ramirent vahvistaa asemiaan Ruotsissa


Vantaa, 2011-12-21 06:00 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Ramirent on ostanut Ruotsissa sijaitsevan TLM:n (Tannefors Lift- och Maskinuthyrning), joka on yksi Östergötlandin alueen johtavista konevuokraamoista. Yrityksen liikevaihto on noin 8,8 miljoonaa euroa ja sillä on kolme toimipistettä. Yritysosto vahvistaa Ramirentin paikallista tarjontaa sekä asemaa pienten ja keskisuurten asiakkaiden keskuudessa.

Yrityskaupassa Ramirent hankki tytäryhtiöt TLM i Linköping AB:n, TLM i Norrköping AB:n, TLM i Motala AB:n ja TLM Ställningar AB:n. TLM on perustettu vuonna 1977 ja se on erikoistunut nostimiin, telineisiin, työmaatiloihin sekä pienkoneisiin. Lisäksi yritys myy rakennustarvikkeita rakentamisen ja teollisuuden toimialoille sekä julkiselle sektorille ja kuluttajille. TLM:llä on kolme toimipistettä ja yritys työllistää 35 henkeä, jotka jatkavat Ramirentin palveluksessa.

”Yritysosto vahvistaa strategiamme mukaisesti maantieteellistä kattavuuttamme ja täydentää valikoimaamme, minkä avulla pystymme monipuolistamaan asiakaskantaamme edelleen. TLM vahvistaa Ramirentin asemaa paikallisesti pienten ja keskisuurten rakennusalan yritysten kesken tarjoamalla pienkoneet, nykyaikaiset nostimet ja vahvan telineliiketoiminnan”, sanoo Ramirentin konsernijohtaja Magnus Rosén.

”Ramirent Ruotsin strateginen tavoite on laajentaa teline- ja pienkoneliiketoimintaansa, ja siihen TLM sopii mainiosti. Yritysoston kautta Ramirent vahvistaa asemaansa Linköpingissä ja Norrköpingissä sekä laajentaa toimipisteverkostonsa Motalaan”, sanoo Ramirent Ruotsin toimitusjohtaja Peter Dahlsten.

“Ramirentin kanssa tarjoamme asiakkaillamme lisäarvoa laajemmalla valikoimalla dynaamisia vuokrausratkaisuja ja Ramirentin one-stop-shop -myymäläkonseptilla”, sanoo yksi TLM:n omistajista Bengt-Åke Nilsson,.

Ramirent on toiseksi suurin konevuokrausalan yritys Ruotsissa. Sen liikevaihto vuonna 2010 oli 145 miljoonaa euroa ja sillä on 81 toimipistettä ympäri maan.

 

Lisätietoja
Peter Dahlsten, toimitusjohtaja, Ramirent Ruotsi, puh. +46 31-57 84 32

 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2010 konsernin liikevaihto oli 531 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.250 työntekijää 412 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa.

www.ramirent.com