Meddelelse#110 - OK og Mermaid indgår ny softwareaftale


Glostrup, 2011-12-22 09:42 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

OK a.m.b.a. har indgået aftale med Mermaid om udvikling af software og brugerinterface til brug for de digitale info-skærme, som er placeret ved brændstofstandere på OK’s samtlige 680 tankstationer.

Samarbejdet mellem OK a.m.b.a. og Mermaid er en yderligere udbygning af det eksisterende samarbejde, hvor Mermaid og OK Plus allerede i dag samarbejder vedr. InstoreTV i butikken, men som fremadrettet også muliggør en central samkøring af indholdet på InstoreTV og de udendørs info-skærme på brændstofstanderne.

Mermaid arbejder løbende på at tilbyde integration af Digital Skiltning til kunders systemer, der tidligere ikke har været benyttet til det formål, som eksempelvis kasseapparater, spillekonsoller og nu info-skærme til brændstofstandere. Fordelen for kunden er en prisbillig digital skilteløsning, der kun kræver en softwareopdatering på et allerede installeret system samt fordelen af at kunne centralstyre indhold på tværs af systemplatforme.

 

 

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

 

Adm. Direktør                               Certified Adviser

Henrik Johnsen                             Gert Mortensen

Mermaid A/S                                Schrøder Partners A/S

Tlf. +45 44 52 92 00                      Tlf. +45 23 60 32 88

E-mail: hj@mermaid.dk                 E-mail: gm@schroderpartners.dk

 

 

Mermaid er Skandinaviens førende aktør indenfor digital signage, med kontorer i Danmark, Norge og Sverige. Vi har løsninger i mere end 30 lande. Vi tilbyder en bred vifte af produkter og ydelser til retail, transport, corporate sektoren og den offentlige sektor. Vores kunder inkluderer 7-Eleven, A-apoteket, Arriva,  BoConcept, Burger King, lick, Coop, City-Trafik, DSB, EDC, Eurosko, HI-FI Klubben, Matas, Opto Gruppen, Profil Optik, Silvan, Stark, SuperBest, TDC, Telia, TOP-TOY, XL-Bygg og mange andre.


Attachments