Berlin III A/S Ledelsesændring


 

 
 
 NASDAQ OMX Copenhagen A/S
 
Selskabsmeddelelse
nr. 88  / 2011
Aalborg, 6. januar 2012
CVR. nr. 29 24 64 91  
www.berlin3.dk  
 
      

 

 

Berlin III A/S ledelsesændring.

 

 

 

I forbindelse med salget af Berlin III A/S` portefølje i Tyskland har selskabets administrerende direktør Jesper Korsbæk ønsket at acceptere et tilbud fra køberen, Corestate Capital AG, om at fortsætte sit engagement i porteføljen på vegne af de nye ejere. Bestyrelsen har imødekommet Jesper Korsbæks ønske om at skifte i forbindelse med ejerskiftet, hvilket betyder, at han forlader Berlin III A/S pr. dags dato.

 

Jesper Korsbæk har i den relativt korte periode været et stort aktiv for selskabet, idet selskabet har draget fordel af Jespers markante kompetencer inden for ejendomsdrift, finansiering, transaktions- og kontraktforhold kombineret med en særlig god indsigt i tyske forhold og forståelse af den tyske mentalitet.

 

Endelig har bestyrelsen værdsat den professionelle og uselviske måde, som Jesper har håndteret salget af porteføljen på.

 

Bestyrelsen for Berlin III A/S har, i lyset af selskabets nuværende specielle situation, ikke ønsket at ansætte en ekstern person som ny administrerende direktør. Bestyrelsen har derfor anmodet direktør Kaj Larsen om at varetage disse opgaver i første omgang, indtil selskabets fremtidige situation er afklaret. Kaj Larsen fortsætter i denne periode som bestyrelsesmedlem.

 

 

 

Aalborg, januar 2012

Henrik Frisch, bestyrelsesformand

 

 

Kontaktperson:

Eventuelle henvendelser vedrørende fondsbørsmeddelelsen rettes til selskabets formand Henrik Frisch på telefon + 45 20 10 60 11.


Attachments