Meddelelse nr. 123, Rovsing henter ordrer for samlet ca.16,7 mio. kr. for deltagelse i driften af den europæiske rumbase i Kourou, Fransk Guyane.


 

17. januar 2012

Meddelelse nr. 123

 

 

Rovsing henter ordrer for samlet ca. 16,7 mio. kr. for deltagelse i driften af den europæiske rumbase i Kourou, Fransk Guyane.

 

I forbindelse med udbudsforretningerne for deltagelse i driften af den europæiske rumbase i Fransk Guyane for femårsperioden 2012-2016 har Rovsing vundet tre ordrer til et samlet beløb på ca. 16,7 mio. kr.  Ordrerne vedrører konfigurationsstyring af tekniske installationer på rumbasen såsom:

  • Telekommunikations- og synkroniseringssystemer
  • Meteorologiske samt lokaliseringssystemer
  • Telemetrisystemer
  • Telekommandosystemer
  • Administrativt EDB udstyr

 

Konfigurationsstyring (Configuration Management) omfatter identifikation af konfigurationskomponenter -  hardware, software og dokumentation – samt kontrol af versioner af disse komponenter i forbindelse med afleveringer, opdateringer og fejlrettelser.

 

Rumbasen i Fransk Guyane anvendes til affyring af løfteraketterne Ariane V, Soyuz og i fremtiden også Vega, der alle anvendes til at bringe satellitter ud i rummet.

 

Ordrerne er hentet som underleverandør til:

  • Telespazio, Frankrig
  • Vitrociset, Italien
  • SERCO, England

 

Ordrene har ingen indflydelse på forventningerne for regnskabsåret.

 

Om Rovsing

 

Rovsing leverer produkter, systemer og software til rumfartsindustrien og yder inden for udvikling af sikkerhedskritisk software konsulentbistand til automobilindustrien. Konsulentydelserne vedrører metoder, procedurer og værktøjer for udvikling af sikkerhedskritisk software samt assistance i udvikling af software i overensstemmelse med ”Functional Safety” standarden ISO 26262. Selskabets kunder er store globale spillere inden for rumfarts- og automobilindustrien. Selskabets vækststrategi omfatter salg af standard produkter til den globale rumfartsindustri samt stærkt øget salg af konsulentydelser til automobilindustrien, hvor der i stigende grad er behov for Rovsings kompetencer.

 

www.rovsing.dk

 

Yderligere oplysninger

 

Søren A. Rasmussen, adm. direktør

Telefon (+45) 40 30 54 50

 

 


Attachments