Finnairin ja UNICEFin kampanjointi Intian lasten hyväksi menestys


Finnairin ja Suomen UNICEFin Change for Good -kampanjan keräyssumma ylsi tällä kertaa lähes 60 000 euroon. Jo 16 vuotta joulunaikaan lähes kaikilla Finnairin ulkomaanlennoilla toteutettu kampanja on tuottanut yhteensä yli miljoonan UNICEFin työhön, tarkalleen ottaen 1 105 040 euroa.

Kampanjakohteena jatkoi UNICEFin Puhdas vesi ja ympäristö Intian lapsille -ohjelma kolmatta vuotta. Ohjelman avulla on parannettu sanitaatiopuitteita ja opetettu hygieniaosaamista yhteensä 1829 koulussa. Lapset ovat esimerkiksi oppineet käsienpesun merkityksestä ja puhtaan käsihygienian edellytyksiä on parannettu. Projektin alussa 15 prosentissa kouluista oli käsienpesupiste. Ohjelman myötä tämä luku on kasvanut 91 prosenttiin.

"Lämmin kiitos asiakkaillemme, henkilökunnallemme ja yhteistyökumppaneillemme, jotka osallistuivat keräyksen toteuttamiseen. Tulos on hieno ja kertoo ihmisten sitoutumisesta kampanjaan haasteellisista ajoista huolimatta", Finnairin viestintä- ja yhteiskuntavastuujohtaja Arja Suominen kiittää.

Tämän vuoden keräykseen lisättiin uutena elementtinä Finnair Plus -pisteiden lahjoitusmahdollisuus Suomen UNICEFin hyväksi. Pisteitä on tähän mennessä kertynyt yli kolme miljoonaa.

Lisätietoja:
Finnair Media Desk p. 09 818 4020, comms(a)finnair.fi

Kuvapankki: http://gallery.finnair.com
Finnairin blogi: http://blogit.finnair.fi
Finnair Facebookissa: www.facebook.com/finnair
Finnair Twitterissä: www.twitter.com/finnair
Finnair konsernisivut: www.finnairgroup.com
Feel Finnair http://feel.finnair.com