Intention om at indsende ansøgning omkring overflytning af selskabets notering til First North


Ikast, 2012-01-31 15:08 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Selskabsmeddelelse nr. 78/2012

DK Company A/S

La Cours Vej 6

7430 Ikast, Danmark

Telefon: 96 600 700

Fax: 96 600 710

CVR nr.: 24 43 11 18

E-mail:investor@dkcompany.dk

Website: www.dkcompany.dk

 

Som tidligere meddelt opfylder DK Company ikke NASDAQ OMX Copenhagen’s krav vedrørende aktiernes spredning i offentligheden.

NASDAQ OMX Copenhagen har som tidligere meddelt oplyst, at såfremt kravet til spredning i offentligheden ikke er opfyldt senest ved udgangen af februar 2012, vil NASDAQ OMX Copenhagen foretage en vurdering af selskabets fortsatte optagelse til handel og notering.

Som følge af den globale økonomiske situation og den generelle usikkerhed på de finansielle markeder, er det selskabets vurdering, at det ikke er muligt, på hensigtsmæssig vis, at opfylde NASDAQ OMX Copenhagen’s krav til spredning i offentligheden inden udgangen af februar 2012.

På den baggrund har selskabet derfor efter samråd med NASDAQ OMX Copenhagen intention om, at indsende ansøgning til NASDAQ OMX Copenhagen omkring overflytning af selskabets notering til First North.

Selskabet vil derfor indkalde til en ekstraordinær generalforsamling i marts med forslag om indsendelse af ansøgning omkring overflytning af selskabets notering til First North.

Det er fortsat hensigten på et senere tidspunkt, at gennemføre et udbud, med henblik på at opfylde betingelserne for notering på hovedmarkedet.

Med venlig hilsen

 

Bo Knudsen                   Jens Poulsen

Bestyrelsesformand        Administrerende direktør

         Eventuelle spørgsmål kan rettes til Jens Poulsen på telefon 40 84 16 01