Tieto nimittää Katariina Kravin konsernin henkilöstöjohtajaksi


Tieto Oyj PÖRSSITIEDOTE 1.2.2012, klo 9.30

Katariina Kravi (s. 1967) on nimitetty Tieto Oyj:n henkilöstöjohtajaksi ja konsernin johtoryhmän (Leadership Team) jäseneksi 1.4.2012 alkaen. Kravi on koulutukseltaan oikeustieteen kandidaatti ja valmistunut Turun yliopistosta.

Katariina Kravi siirtyy Tietoon Nokia Oyj:stä, missä hän on toiminut erilaisissa henkilöstöhallinnon tehtävissä vuodesta 1996, viimeksi Nokia Markets -organisaation henkilöstöjohtajana. Tätä ennen hän on toiminut henkilöstöjohtajana Multimedia Business Group (2004–2007) ja Business Unit Management -organisaatioissa (2002–2003), minkä lisäksi hänellä on ollut useita alueellisia henkilöstöhallinnon vastuita.

”Katariinalla on laaja kokemus konsernitason muutosten toteuttamisesta sekä henkilöstöhallinnon ja liiketoiminnan tavoitteiden yhdistämisestä dynaamisessa ympäristössä. Olen hyvin tyytyväinen saadessani Katariinan Tietoon erittäin merkittävään johtajarooliin. Uskon, että Katriinan avulla kehitämme myös Tiedosta houkuttelevan työpaikan tietotekniikan ammattilaisille”, sanoo toimitusjohtaja Kimmo Alkio.

”Olen erittäin innoissani uudesta tehtävästäni Tiedossa. Uskon, että uudessa roolissani voin aiemman kokemukseni ansiosta tukea Tiedon muutosta ja uudistamista sekä vahvistaa henkilöstön sitoutumista. Tiedossa on runsaasti ainutlaatuista osaamista, ja liityn joukkoon innokkaana”, sanoo Katariina Kravi.

Katariina Kravin CV on Tiedon web-sivustolla osoitteessa www.tieto.com/cv.

Lisätietoja:
Kimmo Alkio, toimitusjohtaja, puh. 02072 010

TIETO OYJ

JAKELU

NASDAQ OMX Helsinki
NASDAQ OMX Stockholm
Keskeiset tiedotusvälineet

Tieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden tietotekniikkaratkaisujemme ja -palvelujemme sekä vahvan teknologia-alustamme ansiosta voimme tarjota merkittäviä liiketoimintahyötyjä niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme. Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa ja riittävän lähellä asiakkaitamme ymmärtääksemme näiden yksilölliset tarpeet. Palveluksessamme on noin 18 000 tietotekniikan asiantuntijaa, ja yhteisenä tavoitteenamme on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella. www.tieto.fi