Metsäliiton Puutuoteteollisuus toimittaa puurakenteet Starkin Skanssin myymälään Turkuun


Metsäliitto Puutuoteteollisuus lehdistötiedote 2.2.2012


Metsäliiton Puutuoteteollisuus toimittaa puurakenteiseen Starkin Skanssin rakennustarvikemyymälään liimapuurungon sekä katto- ja seinäelementit.  Kokonaispinta-alaltaan lähes 4000-neliöisestä myymälästä tulee Turun suurin puurakennus.

”Halusimme toteuttaa myymälän puusta, koska se on tällä hetkellä erittäin kilpailukykyinen rakennusmateriaali”, yksikön johtaja Ari Koskinen Starkilta sanoo. "Finnforest-ratkaisuilla saamme vesikaton nopeasti valmiiksi, mikä on talvirakentamisessa tärkeää. Nopeutamme myös myymälän avaamista asiakkaille.”

”Puu luo myymälään ja asiakkaamme ostoshetkeen viihtyisän ja inhimillisen tunnelman. Starkki on puutavaramyyjä, ja haluamme myös itse olla puutavaran käyttäjä. Sekä Starkki että asiakkaamme arvostavat puuta ekologisesti kestävänä materiaalina. Meillä on myös hyvät kokemukset vuonna 1990 rakennetusta Turun Artukaisten puurakenteisesta Starkki-myymälästä, jonka huolto- ja ylläpitokustannukset ovat olleet edulliset.”

Myymälän kylmän ulkovaraston Kerto-palkeista ja vanerilevyistä tehdyt kattoelementit on suojattu hometta vastaan MouldGuard-pintakäsittelyllä. 

Kaiken mahdollisen rakentajille ja remontoijille tarjoava Starkin Skanssin myymälä avataan kuluttaja-asiakkaille ja ammattirakentajille elokuussa 2012 osoitteessa Biolinja 19, Turku.


Pääsuunnittelija: Arkkitehtitoimi Oy
Rakennesuunnittelija: Insinööritoimisto Markku Haapanen Ky
Rakennusurakoitsija: SRV


Kuvat Metsäliiton kuvapankissa:
http://databank.metsaliitto.com/?cart=78-kjeghdeeli&l=FI


Lisätietoja:
Yksikön päällikkö Petri Silvonen, Metsäliiton Puutuoteteollisuus, puh. 050 511 4775, petri.silvonen@finnforest.com
Johtaja Esa Kosonen, Metsäliiton Puutuoteteollisuus,  puh. 050 598 9562, esa.kosonen@finnforest.com