Zealand Pharma A/S Nyt warrantprogram – Nye selskabsvedtægter


København, 2012-02-23 11:53 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Selskabsmeddelelse

Nr. 5/2012

 

København, 23. februar 2012 – I forlængelse af selskabsmeddelelse nr. 4/2012 af 10. februar 2012 oplyser Zealand Pharma (ZEAL.CO) hermed, at det endelige antal warrants, der er udstedt af selskabets bestyrelse på bestyrelsesmødet den 10. februar  2012 i henhold til bemyndigelsen i vedtægternes § 8.1 udgør 240.250 til tegning af op til nominelt DKK 240.250 aktier.

 

For en nærmere beskrivelse af de udstedte warrants henvises til selskabsmeddelelse nr. 4/2012.

 

Den til warrantudstedelsen hørende vedtægtsændring er i dag blevet registreret hos Erhvervs- og Selskabsstyrelsen. De nye vedtægter for Zealand Pharma A/S er vedhæftet denne meddelelse og vil også være at finde på selskabets hjemmeside: www.zealandpharma.com.

 

For yderligere information, kontakt venligst: 

Hanne Leth Hillman, Vice President for Investor Relations & Corporate Communication

Telefon: +45 5060 3689, hlh@zealandpharma.com

 

Om Zealand Pharma

Zealand Pharma A/S er et børsnoteret, (NASDAQ OMX: ZEAL) biofarmaceutisk selskab baseret i København med en moden og voksende pipeline af innovative peptidbaserede lægemidler. Selskabets førende produkt er lixisenatid (Lyxumia® 1)), en GLP-1 agonist til én gang daglig dosering, opfundet af Zealand Pharma og licenseret til Sanofi til behandling af type 2-diabetes. I november 2011 accepterede EMA Sanofis ansøgning om markedsføringstilladelse for lixisenatid i Europa, og der forventes indgivet en registreringsansøgning i USA i 4. kvartal 2012. Zealand Pharma har også et samarbejde med Boehringer Ingelheim, der omfatter dobbeltvirkende glukagon/GLP-1 agonister, herunder ZP2929, til behandling af diabetes og fedme, og en licensaftale med Helsinn Healthcare vedrørende elsiglutide, der er et GLP-2 lægemiddel i klinisk udvikling til behandling af kemoterapi-induceret diarré.

 

Zealand Pharma specialiserer sig inden for identificering, optimering og udvikling af nye peptidbaserede lægemidler, og alle produktkandidater i pipelinen er skabt gennem selskabets egne forskningsaktiviteter. Zealand Pharmas produkter retter sig mod sygdomsområder, hvor den eksisterende behandling ikke i tilstrækkelig grad opfylder patienternes behov, og hvor der er et stort potentiale for peptidbaserede lægemidler. For yderligere information henvises til www.zealandpharma.com.

 

Note 1) Lyxumia® er det tiltænkte produktnavn for lixisenatid. Lixisenatid er for nuværende hverken godkendt eller licenseret noget sted i verden.

 


Attachments