Indkaldelse til Obligationsejermøde


CorpNordic Denmark A/S som Special Servicer indkalder hermed samtlige ejere af obligationer udstedt af Kefren Properties IX AB på nominelt DKK 740.000.000, fondskode DK0030039300, til obligationsejermøde.

Mødet afholdes mandag den 5. marts 2012 kl. 16:00 (reg. fra 15:30)

hos Harbour House, Sundkrogsgade 21, 2100 København Ø

 

Agenda til mødet

 

  1. Valg af Dirigent

 

  1. Baggrund for indkaldelse af obligationsejermøde

 

Der er modtaget brev fra obligationsinvestorer, som repræsenterer over 25% af den udestående obligationsgæld, med anmodning om, at der indkaldes til obligationsejermøde.

 

  1. Redegørelse fra de af Obligationsejernes Repræsentant, CorpNordic Denmark A/S, udpegede juridiske rådgivere.

 

Tommy Grönberg fra Wistrand Advokatbyrå i Stockholm og Kim Toftgaard fra Accura Advokataktieselskab i København, gennemgår forløbet fra seneste obligationsejermøde den 8. juni 2011 til d.d. Herunder vil der være en grundig gennemgang af de rettigheder, risici og muligheder der er tilskrevet obligationsejerne.    

 

  1. Forslag om at obligationsejerne giver CorpNordic Denmark A/S et uigenkaldeligt tilsagn til at, på vegne af obligationsejerne, frigive alle deponerede beløb (ca. 60 mil. SEK) der, i henhold til Senior Trustee (Capita Asset Services London Ltd.), skal bruges til at nedbringe Senior Långiverens krav på konkursboet. Herunder også et tilsagn til at betale de omkostninger Senior Trustee, i brev af den 8. februar 2012, gør krav på.

 

Såfremt forslaget vedtages, bortfalder Agendaens punkt 5 og 6

 

  1. Forslag om at obligationsejerne instruerer CorpNordic Denmark A/S om ikke at frigive deponerede beløb til Senior Trustee (Capita Asset Services London Ltd.), samt  at, bemyndige CorpNordic Denmark A/S til at, i samarbejde med de juridiske rådgivere, foretage relevante undersøgelser og koordination af eventuelle retslige og andre relevante skridt på vegne af obligationsejerne for at beskytte og sikre obligationsejernes rettigheder.

 

  1. Forslag om at, bemyndige CorpNordic Denmark A/S til at instruere kontoførende bank om at udbetale indestående på provenuekontoen til obligationsejerne, når eventuelle udestående krav er afklarede, og efter afholdelse af omkostninger til Special Servicer og eventuelle rådgivere, samt eventuelle retslige omkostninger

 

  1. Eventuelt

 

For at deltage i mødet, personligt eller via fuldmagt, skal ejerskab af obligationerne dokumenteres ved forevisning af depotudskrift, ikke mere end fem dage gammel, fra Værdipapircentralen eller kontoførende institut. Ejes obligationerne gennem et selskab, skal dokumentation for tegningsret forelægges.

Obligationsejere der forinden mødet ønsker at gennemse (på CorpNordic Denmarks kontor) det materiale redegørelsen fra de juridiske rådgivere bygger på, herunder indlæg fra Senior Trustee, bedes kontakte CorpNordic Denmark A/S.

Obligationsejere, der ønsker at deltage ved mødet, bedes venligst meddele deltagelse og fremsende dokumentation for ejerskab af obligationer til CorpNordic Denmark A/S senest fredag den 2. marts 2012 kl. 15.00, enten

på e-mail: bondmeeting@corpnordic.com, eller

via brev:    CorpNordic Denmark A/S, Sundkrogsgade 21, 2100 København, eller

via fax:      +45 3318 9001, Attn.: Henrik Hvidt-Karlsson.

 

Med venlig hilsen

 

CorpNordic Denmark A/S

 

 


Attachments