Rockwool koncernen udvider aktiviteterne indenfor facadebeklædning

På dagens møde har Bestyrelsen godkendt at investere DKK 175 mio. i en større udvidelse af Rockpanel® forretningen, som er Rockwool koncernens aktiviteter indenfor facadebeklædning.


Hedehusene, Danmark, 2012-03-01 15:40 CET (GLOBE NEWSWIRE) --  

Meddelelse nr. 03 – 2012
Til NASDAQ OMX Den Nordiske Børs København

ROCKWOOL INTERNATIONAL A/S
Hovedgaden 584, Indgang C
2640 Hedehusene
Tlf.: 46 56 03 00
www.rockwool.com
CVR-nr: 54879415


1. marts 2012

Rockwool koncernen udvider aktiviteterne indenfor facadebeklædning

På dagens møde har Bestyrelsen godkendt at investere DKK 175 mio. i en større udvidelse af Rockpanel® forretningen, som er Rockwool koncernens aktiviteter indenfor facadebeklædning. Beløbet vil blive investeret i etableringen af en ny produktionslinje ved koncernens fabrik i Roermond, Holland.

Rockpanel facadeplader bruges som dekorative og vejrbeskyttende byggemateriale på facader, kviste og tagkanter. Det vigtigste marked er Nordvesteuropa, hvor Benelux, Tyskland, Danmark og Storbritannien tegner sig for hovedparten af omsætningen. Rockpanel facadeplader har oplevet en tocifret vækst i de senere år. Denne vækst forventes at fortsætte både i eksisterende markeder og på nye europæiske markeder.

I en kommentar til udvidelsen siger koncerndirektør Eelco van Heel: ”De designmæssige og tekniske fordele såvel som den gode miljøprofil har gjort Rockpanel facadeplader mere og mere populære blandt arkitekter og installatører. Vi er overbeviste om, at vi kan udvikle denne forretning til en stærk europæisk spiller, der kan bidrage væsentligt til Rockwool koncernens fremtid.”

Rockpanel er en del af Rockwool koncernens Systemsforretningsområde, som rummer flere globalt organiserede aktiviteter uden for bygningsisoleringsområdet. I 2011 oversteg Rockpanel omsætningen DKK 300 mio. og havde en overskudsgrad der er væsentlig højere end gennemsnittet i koncernen.

         Yderligere information: Gilles Maria
         CFO
         Rockwool International A/S
         +45 46 56 03 00


Attachments