Resumé fra obligationsejermøde


På vegne af CorpNordic Denmark A/S offentliggøres hermed resumé fra obligationsejermøde i Selskabet afholdt mandag d. 5. marts 2012 kl. 16.00 på Sundkrogsgade 21, 2100 København Ø.


Resumé fra Obligationsejermøde
Kefren Properties IX AB (Fondskode DK0030039300)

Mødet var indkaldt med følgende agenda:

1. Valg af Dirigent

2. Baggrund for indkaldelse af obligationsejermøde

Der er modtaget brev fra obligationsinvestorer, som repræsenterer over 25% af den udestående obligationsgæld, med anmodning om, at der indkaldes til obligationsejermøde.

3. Redegørelse fra de af Obligationsejernes Representant, CorpNordic Denmark A/S, udpegede juridiske rådgivere.

Tommy Grönberg fra Wistrand Advokatbyrå i Stockholm og Kim Toftgaard fra Accura Advokataktieselskab i København, gennemgår forløbet fra seneste obligationsejermøde den 8. juni 2011 til d.d. Herunder vil der være en grundig gennemgang af de rettigheder, risici og muligheder der er tilskrevet obligationsejerne. 

4. Forslag om at obligationsejerne giver CorpNordic Denmark A/S et uigenkaldeligt tilsagn til at, på vegne af obligationsejerne, frigive alle deponerede beløb (ca. 60 mil. SEK) der, i henhold til Senior Trustee (Capita Asset Services London Ltd.), skal bruges til at nedbringe Senior Långiverens krav på konkursboet. Herunder også et tilsagn til at betale de omkostninger Senior Trustee, i brev af den 8. februar 2012, gør krav på.

Såfremt forslaget vedtages, bortfalder Agendaens punkt 5 og 6

5. Forslag om at obligationsejerne instruerer CorpNordic Denmark A/S om ikke at frigive deponerede beløb til Senior Trustee (Capita Asset Services London Ltd.), samt  at, bemyndige CorpNordic Denmark A/S til at, i samarbejde med de juridiske rådgivere, foretage relevante undersøgelser og koordination af eventuelle retslige og andre relevante skridt på vegne af obligationsejerne for at beskytte og sikre obligationsejernes rettigheder.

6. Forslag om at, bemyndige CorpNordic Denmark A/S til at instruere kontoførende bank om at udbetale indestående på provenuekontoen til obligationsejerne, når eventuelle udestående krav er afklarede, og efter afholdelse af omkostninger til Special Servicer og eventuelle rådgivere, samt eventuelle retslige omkostninger.

7. Eventuelt


Ad 1
Henrik Hvidt-Karlsson fra CorpNordic Denmark A/S blev valgt som dirigent.

Dirigenten bekræftede at den formelle procedure for indkaldelse til Obligationsejermøde var overholdt. 34% af den samlede obligationsgæld var repræsenteret på mødet.

Ad 2
Dirigenten gjorde rede for baggrunden for indkaldelsen, som skyldtes at Special Servicer har modtaget anmodning om indkaldelse til obligationsejermøde fra obligationsinvestorer som repræsenterer over 25 % af den udestående obligationsgæld.

Ad 3
Tommy Grönberg fra Wistrand Advokatbyrå og Kim Toftgaard fra Accura Advokataktieselskab i København gennemgik forløbet fra seneste obligationsejermøde den 8. juni 2011 til d.d., herunder blev rettigheder, risici og muligheder tilskrevet obligationsejerne grundigt gennemgået. 

Ad 4
Forslag om at obligationsejerne giver CorpNordic Denmark A/S et uigenkaldeligt tilsagn til at, på vegne af obligationsejerne, frigive alle deponerede beløb (ca. 60 mil. SEK) der, i henhold til Senior Trustee (Capita Asset Services London Ltd.), skal bruges til at nedbringe Senior Långivernes krav på konkursboet, blev ikke vedtaget.

Ad 5
Forslag om at obligationsejerne instruerer CorpNordic Denmark A/S om at frigive deponerede beløb til Senior Trustee (Capita Asset Services London Ltd.), samt at, bemyndige CorpNordic Denmark til at, i samarbejde med de juridiske rådgivere, foretage relevante undersøgelser og koordination af eventuelle retslige og andre relevante skridt på vegne af obligationsejerne for at beskytte og sikre obligationsejernes rettigheder blev enstemmigt vedtaget.

Det blev på mødet præciseret, at den undersøgelse Obligationsejerne ønskede var Senior Trustee’s dispositioner i forløbet op til konkursen.

Ad 6
Forslag om at bemyndige CorpNordic Denmark A/S til at instruere kontoførende bank om at udbetale indestående på provenukontoen til obligationsejerne, når eventuelt udestående krav er afklarede, og efter afholdelse af omkostninger til Special Servicer og eventuelle rådgivere, samt eventuelle retslige omkostninger blev enstemmigt vedtaget.

Ad 7
Intet under eventuelt.


_____________________
Henrik Hvidt-Karlsson
Dirigent

 

CorpNordic Denmark A/S


Spørgsmål vedrørende denne meddelelse kan rettes til Henrik Hvidt-Karlsson på telefon +45 20 29 38 47 eller via e-mail h.karlsson@corpnordic.com


Attachments