Stockmann avaa Itäkeskukseen entistä upeamman tavaratalon


Helsinki, Suomi, 2012-03-08 09:30 CET (GLOBE NEWSWIRE) -- Stockmann Oyj Abp, Lehdistötiedote 8.3.2012 klo 9.00

Stockmann-tavaratalo saa uudet tilat Itäkeskuksen kauppakeskuksessa Helsingissä. Tavoitteena on avata tavaratalo kauppakeskuksen Piazza-osassa loppuvuonna 2013, jolloin Stockmann palvelee asiakkaitaan täysin uudistuneessa ostoympäristössä.

Pohjoismaiden suurin kauppakeskus Itäkeskus uusitaan kokonaisvaltaisesti vuoden 2014 loppuun mennessä. Remontin yhteydessä
Stockmann muuttaa uusiin tiloihin Piazzaan, kauppakeskuksen itäpäähän. Uudet, entistä toimivammat tilat vastaavat kooltaan nykyisiä, mutta muuton myötä tavaratalo uudistuu Stockmannin viimeisimmän konseptin mukaiseksi. Nykyinen tavaratalo toimii normaalisti uuden tavaratalon avautumiseen asti.

Stockmann avasi tavaratalonsa Itäkeskuksessa vuonna 1992, kun kauppakeskuksen toinen vaihe, Bulevardi, valmistui. Tavaratalon myyntipinta-ala on noin 11 000 neliötä ja sillä on vajaa 300 työntekijää. Vuokrantaja Wereldhave vastaa tavaratalon muutostöiden investoinnista.

Kauppakeskus uusiutuu täydellisesti – nimeään myöten

Itäkeskus on Pohjoimaiden suurin kauppakeskus, jossa on Stockmann-tavaratalon lisäksi yli 250 myymälää sekä kymmeniä ravintoloita ja toimistoja.
Kauppakeskus uudistetaan seuraavan kahden vuoden aikana, ja remonttityöt etenevät vaiheittain läpi koko kauppakeskuksen. Uudistuvan Itäkeskuksen viihtyisyyttä parannetaan myös tehostamalla vartiointia, siivousta ja paikoituksen toimivuutta.

Kansan suussa Itiksenä tunnetusta kauppakeskuksesta tulee Itis myös virallisissa yhteyksissä. Nimimuutoksen myötä kauppakeskuksen logo ja visuaalinen ilme uudistuvat.

Lisätietoja:
Juha Oksanen, Suomen ja Baltian tavaratalojen johtaja, Stockmann Oyj Abp, puh. 0500 824 225



STOCKMANN Oyj Apb

Nora Malin
viestintäpäällikkö