Direktør fratræder


NASDAQ OMX Copenhagen A/S

Nikolaj Plads 6

1067 København K          

 

Dato: 20. marts 2012

Selskabsmeddelelse nr.: 4

 

Direktør fratræder

Administrerende direktør Lynge Thang Jørgensen har besluttet at fratræde som administrerende direktør i Sparekassen Lolland A/S. 

Lynge Thang Jørgensen står herefter til rådighed for SPAR LOLLAND i en periode fremover. Til ny direktion er udnævnt underdirektørerne Allan Johannesen og Ulrich Jespersen. Ulrich Jespersen er ny administrerende direktør.

Ændringerne i direktionen er gennemført med virkning fra i dag. 

Formanden for bestyrelsen i SPAR LOLLAND, gårdejer Hans Jacob Petersen, beklager Lynge Thang Jørgensens fratræden: ”Lynge Thang Jørgensen har været en dygtig og respekteret administrerende direktør siden 1994.”

Afløserne Allan Johannesen og Ulrich Jespersen har begge en lang karriere bag sig i finanssektoren og har i en årrække besiddet nøgleposter i SPAR LOLLANDs ledelse. Allan Johannesen har ansvaret for SPAR LOLLANDs økonomi og stabsfunktioner. Ulrich Jespersen har ansvaret for SPAR LOLLANDs likviditet og markets, hvortil nu kommer opgaven som administrerende direktør.

”Bestyrelsen er tilfreds med, at de to underdirektører bliver ny topledelse i SPAR LOLLAND, indtil den rette kandidat til posten som administrerende direktør er fundet. Der er lagt en plan for søgeprocessen”, siger Hans Jacob Petersen.

SPAR LOLLAND offentliggør som tidligere meddelt årsrapporten for 2011 den 27. marts 2012. Finanstilsynet har i februar og marts gennemført en såkaldt funktionsundersøgelse i SPAR LOLLAND, der vil indgå i årsrapporten for 2011.

”Der er ingen sammenhæng mellem direktørskiftet, Finanstilsynets funktionsundersøgelse og den forestående offentliggørelse af SPAR LOLLANDs årsrapport for 2011,” siger formanden for bestyrelsen Hans Jacob Petersen. 

 

Med venlig hilsen

 SPAREKASSEN LOLLAND A/S

 

 

Kontakt om denne meddelelse til bestyrelsesformand Hans Jacob Petersen, telefon 54 97 12 76.


Attachments