RAMIRENT OYJ:N HALLITUKSEN JÄRJESTÄYTYMINEN

RAMIRENT OYJ YHTIÖTIEDOTE 28.3.2012


Vantaa, 2012-03-28 17:23 CEST (GLOBE NEWSWIRE) --                                                                                                                     

Ramirent Oyj:n hallituksen järjestäytymiskokous pidettiin 28.3.2012.  Kokouksessa hallitus valitsi keskuudestaan hallituksen puheenjohtajaksi Peter Hofvenstam ja varapuheenjohtajaksi Susanna Renlund.

Kokouksessa hallitus päätti myös työvaliokunnan kokoonpanosta jonka tehtäviin, muiden muassa, on osoitettu myös tarkastusvaliokunnan tehtävät. Peter Hofvenstam, Kaj-Gustaf Bergh ja Susanna Renlund valittiin työvaliokunnan jäseniksi ja Peter Hofvenstam valittiin työvaliokunnan puheenjohtajaksi.

Hallitus arvioi tämän kokoonpanon olevan tarkoituksenmukainen huomioiden työvaliokunnan tehtävät kokonaisuutena sekä että työvaliokunta ainoastaan valmistelee asioita hallituksen päätöksentekoa varten.

 

Vantaa 28.3.2012

 

RAMIRENT OYJ
 

Magnus Rosén
toimitusjohtaja

 

LISÄTIETOJA:
Jonas Söderkvist, talousjohtaja, puh. 020 750 3248

  

JAKELU:
NASDAQ OMX Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet
www.ramirent.com

 

Ramirent on johtava konevuokrauskonserni, joka yksinkertaistaa asiakkaittensa liiketoimintoja toimittamalla dynaamisia vuokrausratkaisuja. Palvelemme laajaa asiakaskuntaa, kuten rakennus- ja prosessiteollisuutta, telakoita, julkista sektoria ja kotitalouksia. Vuonna 2011 konsernin liikevaihto oli 650 miljoonaa euroa. Konsernilla on 3.200 työntekijää 406 toimipaikassa 13 maassa Pohjoismaissa ja Keski- ja Itä-Euroopassa. Ramirent on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä.