Indkaldelse til ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Special


Ekstraordinær generalforsamling i Investeringsforeningen Nordea Invest Special

Torsdag den 26. april 2012, kl. 11.00, i Nordea Invests lokaler,
Nyropsgade 17, st., 1602 København V
 
1. Forslag fremsat af medlemmer eller bestyrelsen.

Bestyrelsen for Investeringsforeningen Nordea Invest Special har fremsat nedenstående forslag:
a. Overflytning af afdeling Formueforvaltning Obligationer, European High Yield Bonds, Danske aktier fokus og Europæiske aktier fokus til Investeringsforeningen Nordea Invest.
b. Ændring af vedtægternes henvisning til skattelovgivning.

Formålet med den ekstraordinære generalforsamling er endelig vedtagelse af ovennævnte forslag, der blev vedtaget på foreningens ordinære generalforsamling torsdag den 29. marts 2012. Forslagene kunne ikke vedtages endeligt på den ordinære generalforsamling, idet den fornødne majoritet ikke var til stede, jf. vedtægternes § 18.
 
Forslagene vil kunne vedtages endeligt på den ekstraordinære generalforsamling torsdag den 26. april 2012 uanset antallet af fremmødte medlemmer. Bilag vedr. forslagene er sendt til alle navnenoterede medlemmer i forbindelse med den ordinære generalforsamling og kan rekvireres på foreningens kontor.

Adgang til generalforsamlingen har ethvert medlem af foreningen, som senest fire dage før afholdelsen har afhentet eller fået tilsendt adgangskort mod dokumentation for medlemskab.

Stemmeret på generalforsamlingen kan kun udøves for de investeringsforeningsandele, som mindst 7 dage forud for generalforsamlingen er noteret på navn i foreningens bøger.

Bestyrelsen