HKScanin vuosikertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2011 ovat ilmestyneet


HKScan Oyj                                                 Pörssitiedote                          3.4.2012         klo 12.30

 

HKScanin vuosikertomus sekä selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä 2011 ovat ilmestyneet


HKScan Oyj:n vuosikertomus vuodelta 2011 on ilmestynyt suomeksi ja englanniksi. Suomenkielinen vuosikertomus on ladattavissa pdf-muodossa yhtiön verkkosivuilta osoitteessa www.hkscan.com > Sijoituksena > Katsaukset.

Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä vuodelta 2011, joka on annettu toimintakertomuksesta erillisenä raporttina, on myös vuosikertomuksessa. Selvitys on luettavissa osoitteessa www.hkscan.com > Sijoituksena > Hallinnointi > Hallinto- ja ohjausjärjestelmä.

Painettu vuosikertomus postitetaan viikolta 14 alkaen niille rekisteröityneille osakkeenomistajille, jotka omistavat vähintään 750 osaketta. Kertomuksen voi myös tilata osoitteesta HKScan Oyj, Viestintä, PL 50, 20521 Turku tai lomakkeella verkkosivujen kautta (kohta Yhteystiedot > Palautetta yritykselle) tai sähköpostitse hk.viestinta@hkscan.com.


HKScan Oyj

Hannu Kottonen
toimitusjohtaja


Mahdolliset kyselyt voi osoittaa HKScan Oyj:n viestintäpäällikkö Marja Siltalalle, puh. 010 570 2290.

HKScan on Pohjois-Euroopan johtavia ruokayhtiöitä. Sen kotimarkkinoihin kuuluvat Suomi, Ruotsi, Tanska, Baltia ja Puola. HKScan valmistaa, myy ja markkinoi sian- ja naudanlihaa, siipikarjatuotteita, lihavalmisteita ja valmisruokia vahvoilla tuotemerkeillä. Asiakkaina ovat vähittäiskaupat ja suurkeittiöt sekä teollisuus- ja vientiasiakkaat. Liikevaihto vuonna 2011 oli 2,5 miljardia euroa. HKScanilla on toimintaa kymmenessä maassa ja se työllistää noin 11 400 työntekijää.


JAKELU:
NASDAQ OMX, Helsinki
Keskeiset tiedotusvälineet

www.hkscan.com

 

 

 


Attachments